Szerintetek igaza van a barátomnak?
17 éves vagyok, barátom 18. a legjobb barátnőmmel picit megromlott a viszonyom, mert szerinte sokat vagyok a barátommal, vele meg sose megyek sehova. állítása szerint akárhányszor hív lemondom. pedig egyszer se hívott mikor kiment a többiekkel. iskola időben nem volt semmi gáz, sokszor átjött vagy én hozzá, esetleg itt aludt. a barátjával hetente, vagy ritkábban találkoznak. mivel én és a barátom jóban vagyunk a barátjával, ezért vele kiszokott jönni hozzánk. a nyár alatt lese sz*rta a fejem, elvolt másokkal.(persze neten néha beszéltünk, ha én kerestem) de mikor baj volt mindig hozzám fordult. persze én mindig segít3ettem neki, mert nagyon szeretem és szeretném, ha olyan lenne a kapcsolatunk mint régen. a barátom viszont nem bírja őt. most is megbeszéltünk egy találkozót a barátnőmmel, mert sok mesélni valója van akárcsak nekem. a barátomnak ez nem tetszik, teljesen kivan akadva. szerinte nem kéne vele foglalkoznom, mert csak akkor keres, ha problémája van.
ti mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!