Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Honnan tudjam, hogy a legjobb...

Honnan tudjam, hogy a legjobb barátomnak én vagyok a legjobb barátja, mert még csak én mondtam neki, ő még sosem nekem?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy csak azért nem mondja, mert nem szereti kimondani az érzéseit. De ha nem vagy benne biztos, enélkül is, akkor sajnos lehet, hogy ő nem így érez:S

De ha mindig számíthatsz rá, kiáll melletted, jókat tudtok nevetni a kis egyéni poénjaitokon (amit senki más nem ért:D), akkor nem is kell, hogy mondja szerintem. Bár az érdekes, hogy te már mondtad neki. Erre ő mit reagált?

2012. ápr. 22. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
csak azt mondta, hogy tudja
2012. ápr. 22. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy több legjobb barátja is van (köztük te is) és nem akar dönteni, hogy ki legyen "A legjobb" barát.
2012. ápr. 26. 23:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az igaz barátság az, amikor többet teszel a barátodért, mint magadért, és mindezt feltétel nélkül. Nem mérlegeled, hogy kapsz-e érte valamit bármikor is. És nem mondogatod, hogy legjob barát, mert az kialakul, nem parancsra, kívánságra, hanem szívből, belső indíttításból. És ezt az igazi barát tudja, mert érzi.
2012. ápr. 28. 14:02
 5/7 M. Zsolt válasza:

Egyet értek az előttem szólókkal. Kiegészítem annyival, hogy ha Ő a legjobb barátod, akkor nincs szükséged arra, hogy Te is a legjobb barátja legyél. Ha jól érzed magad vele, jobban, mint bárki mással, akkor tőle kaptad a legtöbbet érzelmileg, lelkileg, tehát Ő a legjobb barátod. De Ő nem biztos, hogy tőled kapta a legtöbbet, ezért nem biztos, hogy Te vagy a legjobb barátja. De nem is kell, nincs szükséged arra hogy Te legyél, ha vele érzed magad a legjobban. Ez így van rendjén. Egyébként fontos: nem az számít a barátságban, hogy ki mit mond, hanem hogy ki mit tesz a másikért. (Szóban nem ajánlatos az ilyen dolgokat firtatni, mert ellenérzést válthat ki belőle.)

Még egy fontos dolgot meg kell említenem: Vannak olyanok is, akik kihasználják a másiknak a barátságát, visszaélnek mások érzelmeivel. Ezt idővel onnan tudod megállapítani, hogy ha úgy érzed, Te sokkal többet adtál a másiknak, de a másik egyre inkább nem ad semmit, sőt, még többet követel, mint eddig. Ha ilyen helyzet alakul ki, akkor a legjobb tennivaló az, hogy egyáltalán nem keresed a másikat. Sőt, ha a másik akar megint valamit, akkor csak simán azt mondod, fontos dolgod akadt, nem érsz akkor rá.

2012. ápr. 28. 14:58
 6/7 anonim válasza:
te jó isten... komolyan mondom nem értelek. ha ott vagytok egymásnak ha számíthatsz rá mindig akkor tényleg ő a legjobb.. de felesleges mindig mondani.. érezni kell.
2012. máj. 1. 17:20
 7/7 anonim válasza:

Mi is igy voltunk egy darabig az "LB"-mel. Mind ketten a legjobb barátunknak tartottuk a másikat. Végül rákérdeztem hogy LB-k vagyunk-e, azt mondta igen.

Tehát kérdezz rá ha nem is örülsz a válasznak nem fogod rosszul érezni magad a megválaszolatlan kérdés miatt😇

2016. szept. 24. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!