Honnan tudjam, hogy a legjobb barátomnak én vagyok a legjobb barátja, mert még csak én mondtam neki, ő még sosem nekem?
Lehet, hogy csak azért nem mondja, mert nem szereti kimondani az érzéseit. De ha nem vagy benne biztos, enélkül is, akkor sajnos lehet, hogy ő nem így érez:S
De ha mindig számíthatsz rá, kiáll melletted, jókat tudtok nevetni a kis egyéni poénjaitokon (amit senki más nem ért:D), akkor nem is kell, hogy mondja szerintem. Bár az érdekes, hogy te már mondtad neki. Erre ő mit reagált?
Egyet értek az előttem szólókkal. Kiegészítem annyival, hogy ha Ő a legjobb barátod, akkor nincs szükséged arra, hogy Te is a legjobb barátja legyél. Ha jól érzed magad vele, jobban, mint bárki mással, akkor tőle kaptad a legtöbbet érzelmileg, lelkileg, tehát Ő a legjobb barátod. De Ő nem biztos, hogy tőled kapta a legtöbbet, ezért nem biztos, hogy Te vagy a legjobb barátja. De nem is kell, nincs szükséged arra hogy Te legyél, ha vele érzed magad a legjobban. Ez így van rendjén. Egyébként fontos: nem az számít a barátságban, hogy ki mit mond, hanem hogy ki mit tesz a másikért. (Szóban nem ajánlatos az ilyen dolgokat firtatni, mert ellenérzést válthat ki belőle.)
Még egy fontos dolgot meg kell említenem: Vannak olyanok is, akik kihasználják a másiknak a barátságát, visszaélnek mások érzelmeivel. Ezt idővel onnan tudod megállapítani, hogy ha úgy érzed, Te sokkal többet adtál a másiknak, de a másik egyre inkább nem ad semmit, sőt, még többet követel, mint eddig. Ha ilyen helyzet alakul ki, akkor a legjobb tennivaló az, hogy egyáltalán nem keresed a másikat. Sőt, ha a másik akar megint valamit, akkor csak simán azt mondod, fontos dolgod akadt, nem érsz akkor rá.
Mi is igy voltunk egy darabig az "LB"-mel. Mind ketten a legjobb barátunknak tartottuk a másikat. Végül rákérdeztem hogy LB-k vagyunk-e, azt mondta igen.
Tehát kérdezz rá ha nem is örülsz a válasznak nem fogod rosszul érezni magad a megválaszolatlan kérdés miatt😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!