Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Nem csinálunk nagy ügyet a...

Nem csinálunk nagy ügyet a húsvétból. Baj?

Figyelt kérdés

A sonkát meg a tormát szeretem de ezeket szinte mindig vannak itthon.locsolni nem megyek tojást nem festünk.

Annyi a különbség a többi naphoz képest hogy mindenki itthon van.

2012. ápr. 4. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Mért lenne baj? Mindenki úgy tölti el, ahogy akarja. Mi sem fogunk nagy dolgot csinálni belőle, még az is lehet, hogy tojást sem festünk a drága tojás árak miatt.
2012. ápr. 4. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem sem baj. Én kifejezetten örülök annak, hogy már szinte teljesen kiment a divatból a locsolkodás, és hogy ez az ünnep ma már inkább a családé, mint régebben.

Persze aki ezt a napot a vallásos oldaláról nézi és éli meg, annak szíve joga, és egyáltalán nincs szándékomban bántani őket.

2012. ápr. 4. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Párom elmegy a gyerekekkel a nagyszülőkhöz /anyósommal nem vagyunk kíváncsiak egymásra/, én meg itthon leszek faterommal. Sonkát főzök, a levében meg egy jó lencsefőzeléket, a keménytojást nem szeretem. Locsolkodás már vagy 30 éve nem érdekel, akkor is csak kényszerből /illemből jártam.
2012. ápr. 4. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2012. ápr. 4. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:

az utóbbi időben már nekem sem nagy ünnep, se a karácsony, se a húsvét.

itthon vagyunk, kajálunk valami különlegességit (nem feltétlenül sonkát vagy tojást) szívesebben ennék lazacot vagy tiramisut :)

2012. ápr. 4. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi sem csinálunk belőle ügyet. A locsolókból kinőttünk már, inkább elmegyünk valahova fürdeni a családdal. Eszünk egy jót és pihenünk, kb ennyi.
2012. ápr. 5. 12:08
 7/7 mucus98 válasza:

ez egyáltalán nem baj.. :)

a család együtt van ez a lényeg :)

2012. ápr. 6. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!