Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet úgy egy kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet úgy egy kapcsolat, hogy más dolgok érdekelnek minket, mást csinálunk szabadidőnkben, más az érdeklődési körünk?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok hasonló helyzetben lévőktől?

Zavarhatja az egyik felet, hogy a másik nem (mindig) megy el vele szórakozni, mert ő nem érzi olyan jól magát azokon a helyeken, ahol a párja?

2012. ápr. 2. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
a legtöbb kapcsolat ilyen, lehet az elején azt hiszed de jó minden egyezk, aztán rájössz, hogy 1. mégsem, 2. elég uncsi ha mindig egyezik MINDEN. úgy elmaradhat az izgalom és helyette jöhet a tespedés.:)
2012. ápr. 2. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi eléggé különbözünk, bár az érdeklődési körünket tekintve sok dologban egyezünk, de pl. a barátom bulizósabb, társasági ember, vagányabb, szeret a középpontban lenni, én meg ezeknek pont az ellentéte.

Könyvekben, filmekben tök más az ízlésünk.

Én szeretek sportolni, ő nem annyira.

Én szeretek a természetben kirándulni, ő a nagyvárosokat szereti inkább.

Ennek ellenére együtt vagyunk három éve, rengeteg közös programmal ahol mindketten jól érezzük magunkat, és mindenről tudunk beszélgetni... legfeljebb nem egyik a véleményünk. :)

Szerintem az a fontos, hogy az alapvető kérdésekben (tervei a jövőben? házasság, gyerekek? vallás?) dűlőre tudjon jutni a pár két tagja, és hogy ne zavarják/idegesítsék egymást túlzottan az eltérő érdeklődési körükkel.

2012. ápr. 2. 21:33
 3/5 A kérdező kommentje:
De tényleg, abszolút más dolgok érdekelnek minket (,,szellemi"/művészeti/kultúra<-->sport/,,tömeg-fesztiválok"/haverok). És nem igaz, hogy minden fiú ilyen, mert ismerek olyanokat is, akik érdeklődnek a tudományok/művészetek/történelem/ kultúra stb. iránt.
2012. ápr. 2. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, próbáljátok ki. Nyilvánvalóan vonzódtok egymáshoz, szimpatikusak vagytok egymásnak a különbségek ellenére is. Szerintem működhet, és nem kizárt hogy találnátok közös elfoglaltságot, hobbit, ha jobban megismeritek egymást.
2012. ápr. 2. 23:31
 5/5 anonim ***** válasza:
A kulcspont az érdeklődés a másik fél irány és annak dolgai hobbiai iránt. Ha ez nincs meg akkor nem működik. Tapasztalat.
2012. ápr. 3. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!