Anyukám dolgozni fog az ünnepekkor, mit csináljak?
Este csak hazajön.Készülj most te neki.
Nekem szinte alig volt olyan ünnep,hogy mindenki otthon lett volna,volt,hogy kisebbnek szilveszterkor vagy szenteste is egyedül voltam.
Biztosan nagyon fog örülni.
Én barkát szoktam venni és ráakasztani színes műanyagtojást,meg kirakodom anyukám hosszú évek munkájával összegyűjtögetett húsvéti szettjét:)Nyulak,tojások,tyúkok dekorüzletből.Meg friss virágot teszek mindenhová,nálam kb.ennyi a húsvéti díszítés:)
De fura olvasni, hogy van olyan ember, aki még "szereti" a húsvétot, meg várja. :D A környezetünkben senki nem tartja inkább elmennek itthonról, nehogy becsengessen valaki. :)
Amúgy próbáld díszíteni a lakást, esetleg mire hazamegy süss egy süteményt, ha tudsz, vagy van sok olyan is, ami sütés nélküli, de nagyon finom. Keress ilyen recepteket és próbálj meg összedobni valamit. Biztos örülni fog neki anyukád, és neked is meg lesz a hangulata az ünnepnek.
Én otthon sem leszek húsvétkor, egyedül leszek egy üres lakásban. Párom otthon lesz, csak kedden jön hozzám, anyuék szintén otthon...
Most őszintén nekem nincs nagy hangulatom, annyi bajom van, hogy az maximálisan leköt....
Díszítgesd fel a lakást, anyukád biztosan fog örvendeni. Előtte és utána való nap, pótolhatjátok:)
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!