Ti is ezt csináltátok régen?
Figyelt kérdés
Régen amikor még hittem a húsvéti nyusziban minden évben megpróbáltam kilesni amikor kiteszi az ajándékokat. Amikor rájöttem hogy nem létezik és a felnöttek teszik ki( minden évben a mamámékhoz megyünk ünnepelni ahol az egséz család meg az unkatesómék meg a kereszzsüleim is ott vannak, nagyon sokan vagyunk) megfogadtam hogy rajtakapom őket amikor kitezsik. Eddig még egyszer sem sikerült pedig mindig virrasztok,és résen vagyok hogy mikor teszik ki, de soha nem látom. Na majd idén ;) Nagyon gyerekes ez a szokásom tudom. Ti is csináltatok régen ilyeneket?2012. márc. 21. 15:41
11/13 anonim válasza:
Én is mindig próbáltam kilesni őket :D Aztán amikor nagyobb lettem, én segítettem kirakni az ajándékokat a kisebb testvéreimnek :)
12/13 Alpok válasza:
Én is meg akartam lesni a kis lompost :P
13/13 A kérdező kommentje:
ma 08,25 ez jó ötlwt köszi :) Nekem az unokatesóim nagyon kicsik, ugyhohy akkor idén én is teszek ki a ajándékot :)) Egyépként még régena mikor az öcsém hitt a nyusziban mindig üzeneteket rejtettem neki hogy: Ha csinálsz a nővérednek limonádét, akkor több csokit kapsz aláírás: nyuszi.
Nagyon vicces mert mindig bevette és csinált nekem limonádét, tudom ez nagyon gonosz, de lám mire nem jó a húsvét ;)
2012. márc. 22. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!