Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok volt már olyan hogy csak azért szexeltetek egy srácal mert már nagyon "kellett" (régen csináltátok)?

Figyelt kérdés

Tegyük fel kicsit bejött az illető de semmit nem éreztetek iránta.

És hogy történt?

2009. jún. 30. 13:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Na az ilyen csajok jöhetnek... :D f28
2009. jún. 30. 13:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

persze, de ez nem is gond :) nekünk is ki kell elégíteni állatias ösztöneinket :))

27/L

2009. jún. 30. 13:09
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Nekem még nem volt ilyenben részem, de ha úgy alakulna egyszer, talán megtenném :P
2009. jún. 30. 13:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen...be is jött a srác és épp nem volt senkim,de tudtam hogy csak ennyi,jol éreztük magunkat és kész:))
2009. jún. 30. 13:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Én inkább masztizom, mint hogy összefeküdjek olyan emberrel, akibe nem vagyok szerelmes.
2009. jún. 30. 15:12
 6/15 anonim ***** válasza:

Utolsónak:Hidd el ilyenkor könnyebben "elcsábulsz" mint hinnéd....én is igy voltam mint te...ugyanezt mondtam....

-előtted szóló voltam

(ja! és nem bántam meg!)

2009. jún. 30. 15:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetértek a "masztizós" válaszolóval...nekem szerelem nélkül nem megy...fáj meg minden bajom van közben:)azért mondom, mert egyszer próbáltam érzelem nélkül...........
2009. jún. 30. 15:29
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

15:12 vagyok. Szerintem gusztustalan dolog ezt csinálni egy férfival, még akkor is, ha tisztában van vele, hogy csak egyéjszakás kalandról van szó. Olyan, mintha eszközként használnám, mint valami vibrátort. Rám jön a szexelhetnék, és dugjak az első jó pasival, akit meglátok? Hát pfujj, mint az állatok, azok csinálják így. Az emberi fajnál a szexualitásnak nem csak biológiai, hanem érzelmi jelentősége is van, az egymás iránti szerelmünket fejezzük ki vele. Szerintem undorító ezt a csodálatos dolgot állatiassá torzítani. Nem is élvezném a szexet szerelem nélkül.

De persze ki hogy látja.

2009. jún. 30. 15:33
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem az első pasi aki szembejön!olvasd el a kérdésnél a leirást!kicsit (vagy jopbban )bejön neked az illető....

vadidegennel én se tudnám elképzelni!!!

2009. jún. 30. 15:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Azt írtam, hogy az első JÓ pasival, nem simán az első pasival. De amúgy sem ez a lényeg, hanem hogy szerelem nélkül elképzelni sem tudnám a szexet.
2009. jún. 30. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!