Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már olyan hogy csak azért szexeltetek egy srácal mert már nagyon "kellett" (régen csináltátok)?
Tegyük fel kicsit bejött az illető de semmit nem éreztetek iránta.
És hogy történt?
persze, de ez nem is gond :) nekünk is ki kell elégíteni állatias ösztöneinket :))
27/L
Utolsónak:Hidd el ilyenkor könnyebben "elcsábulsz" mint hinnéd....én is igy voltam mint te...ugyanezt mondtam....
-előtted szóló voltam
(ja! és nem bántam meg!)
15:12 vagyok. Szerintem gusztustalan dolog ezt csinálni egy férfival, még akkor is, ha tisztában van vele, hogy csak egyéjszakás kalandról van szó. Olyan, mintha eszközként használnám, mint valami vibrátort. Rám jön a szexelhetnék, és dugjak az első jó pasival, akit meglátok? Hát pfujj, mint az állatok, azok csinálják így. Az emberi fajnál a szexualitásnak nem csak biológiai, hanem érzelmi jelentősége is van, az egymás iránti szerelmünket fejezzük ki vele. Szerintem undorító ezt a csodálatos dolgot állatiassá torzítani. Nem is élvezném a szexet szerelem nélkül.
De persze ki hogy látja.
Nem az első pasi aki szembejön!olvasd el a kérdésnél a leirást!kicsit (vagy jopbban )bejön neked az illető....
vadidegennel én se tudnám elképzelni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!