Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok volt már olyan hogy csak azért szexeltetek egy srácal mert már nagyon "kellett" (régen csináltátok)?

Figyelt kérdés

Tegyük fel kicsit bejött az illető de semmit nem éreztetek iránta.

És hogy történt?

2009. jún. 30. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen :) Jobban mondva most is van.

Lassan már másfél éve nincs barátom, a srácnak meg nincs barátnője. Összejönnünk nem érdemes, mert nem vagyunk szerelmesek egymásba, nem is egy városban lakunk, de annyira azért nem vagyunk messze egymástól, hogy ne tudnánk megoldani a találkozókat (60 km, autója mindkettőnknek van).

A srác egyébként jó pajtásom, kedveljük egymást és szexuálisan bejövünk egymásnak. Néha, amikor már nagyon hiányzik a "dolog", mi bizony megtesszük egymással.

Hozzátenném viszont, hogy nyílt lapokkal játszik mindkettőnk: már az elején tisztáztuk, hogy ez erről szól, nincs féltékenykedés meg hiszti ha a másik esetleg szerelmes lesz valakibe és abbahagyja a kettőnk játékát. Eddig ez még nem történt meg, de ki tudja... Felnőttnek kell lenni érzelmileg is, hogy ez működjön. Nekünk eddig működik.

(34/l)

2009. jún. 30. 16:36
 12/15 A kérdező kommentje:

Az utolsó vállaszolótól szeretném kérdezni hogy a srác mennyi idős?

És te, mint 30-feletti nő, elbirnád képzelni hogy egy 20év körüli szeretőd legyen?.......... akivel tényleg csak szex.

............. mert tudom hogy sok korombeli srácot izgat ez a dolog, vonzódik ehez a korosztályhoz................ én is ilyen v.ok.

2009. jún. 30. 16:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, alighanem tőlem kérdeztél. Én 34, a fiú 37 éves. Ismerjük egymást pár éve, a "kapcsolatunk", amiről írtam meg egy kicsit több, mint 1 éve tart.

A másik kérdésedre a válasz, hogy el tudnám-e képzelni 20 év körüli fiúval ugyanezt... a válaszom az, hogy nem tudom. Nem voltam még olyan helyzetben, valószínűleg ez emberfüggő. Ha a nálam 10 évvel fiatalabb sráccal jóban vagyunk, vonzódunk a másikhoz és ugyanazt akarjuk egymástól, akkor elképzelhető. Én személy szerint eddig soha nem vonzódtam a magamnál ennyivel fiatalabb fiúkhoz, de nem mondom azt, hogy soha nem is fogok - sosem lehet tudni.

Abban igazad van, hogy sok korombéli nő vonzónak találja a 20+ körüli férfiakat. Egyszer olvastam, hogy nagyjából ebben a korukban a legaktívabbak a pasik, ekkor bírják a legtovább - a nőknél meg ugyanez a cikk a 30-as éveik elejét említette, ők akkor teljesednek ki állítólag szexuálisan, így aztán elképzelhető, hogy jó párosítás. :)

2009. jún. 30. 17:32
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi a vállaszodat.

Kíváncsi vagyok hogy mi az emberek béleménye erről a témáról..... engem nagyon izgat.

Felis teszem ezt kérdésként azthiszem.

2009. jún. 30. 17:55
 15/15 anonim válasza:
Ha én ilyet tennék nem tudnék éjjel aludni aki pedig ilyeneket csinál menjen ki a vadonba a majmok közé
2012. márc. 21. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!