Ha a fülön porcba csináltatok fülbevalót, azt lövik, vagy szúrják?
Figyelt kérdés
Mennyire fáj jobban a porcban, mint a fülcimpában?2012. márc. 20. 19:58
2/7 A kérdező kommentje:
Eléggé alacsony a fájdalomküszöböm :D
2012. márc. 20. 20:07
3/7 anonim válasza:
mm, nem mondanám, hogy fáj, körülbelül 2másodperc az ami úgy kellemetlen,meg mikor hallod,hogy roppan a porc.nyugalom: )
4/7 anonim válasza:
Nekem is inkább kellemetlen volt, mint fájdalmas. Mindenképp szúrasd, jobban tetszik a porcnak, mint a lövés, és szebben, gyorsabban is gyógyul. :)
5/7 anonim válasza:
Szúrasd, vagy úgy jársz mint én kiskoromban... lövettem mert nem bírtam ki várni, míg megcsinálják engedély nélkül, aztán gyönyörű szép vadhús nőtt.
6/7 anonim válasza:
Szúrasd! Nekem az első lövetve volt, fél évig hozzáérni se tudtam, úgy fájt. Ekkor a fülbevalóval lövik át a füled, ezért a lyuk a porban pont akkora lesz, mint az ékszer. Nos, ha ez elkezd gyógyulni... Nem egy jó dolog. Ráadásul mindig, ha megmozdítod a fülbevalót, lecs*szed vele a fél füledet is, mert mindig szorosan hozzáér a lyuk széléhez.
Nem tudom, h ha szúrják az milyen, a többit a porcba magamnak csináltam. 1,6-os tűvel könnyedén kivitelezhető a dolog (főleg, h a fülbevaló szára 1,2-es), nem fáj annyira utána, és nem is gyulladt úgy be. Remélem, tudtam vmennyit segíteni. :)
7/7 anonim válasza:
Nekem kettő van a porcban, mindkettőt lőtték és SEMMI bajom nem történt, ugyanolyan teljes életet élek mint előtte, nem tudom miért vannak sokan oda emiatt. Az utókezelésen múlik, hogy begyullad e a fül, nem azon, hogy lövik vagy szúrják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!