Holnap nyelvpiercinget csináltatok. Adnátok pár tanácsot?
Tudom,google a barátom,és abszolút nem olyan kérdést szeretnék feltenni, amit itt 600szor láttam,és rákereshetek a pc-s oldalakon...:)
Az egyetlen dolog,amitől félek ezzel kapcsolatban,az a fogkopás.
A bal első fogamból 10 éve kb letört egy darab,ez porcelánnal van pótolva, tudom,h (nyilván) sérülékenyebb,mint a csont.
De igazából ha van az embernek nyelvpiercingje akkor "kötelezően" úgy játszik vele,hogy az rongálja a fogait?
Önkéntelenül jön az a rágcsálás?
Vagy emberfüggő és meg lehet állni?
Nyilván tapasztalat kellene,meg az,hogy próbáljam meg...de hátha van még rajtam kívül valaki,aki így gondolta,aztán meg tudta állni,vagy sem
Előre is köszi:)
nekemis van letört fogam de köze nincs a nyelv piercingemhez:) Vegyél majd rá műanyag fejeket, ne aggódj nem harapod át nekem a jelenlegi műanyag jing-jang os bogyóim már 1 éve bent vannak nem esnek le stb.. Jah és készülj fel hogy enni nem fogsz tudni, én beültem mekibe aznap salátára(utálom a salit) és 1 óráig ettem kis eredménnyel:)) fűszereket kerüld mert rohadtul tud csípni és vegyél öblögetőt!! gyógyszertárba lehet kapni nagyon jó!
ui: 3 éve van nyelv pc-em és mindennap játszok vele:)
ó,köszönöm,most kicsit megnyugodtam:))
mert igazából 10ből 2nek volt rossz tapasztalata ,és ez jobban megragadt az agyamban,mint a másik 8,akinek semmi baja nem volt...:)
a kajálással nem lesz gond,már beterveztem a zacskósleveseket, főzelékeket berendeltem a barátomtól,úgyhogy valahogy túlélem:))
Nem én vagyok begyöpösödött, a társadalom túl liberális.
19/f
Az csak annyit bizonyít, hogy igazam van. ;D
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!