Hogy készülsz lélekben a húsvétra?
Figyelt kérdés
Nem csak a vallásosoktól kérdem, hanem bárkitől, akinek jelent valamit ez az ünnep. Mindenki válasza érdekel. :)2021. márc. 20. 18:10
11/39 anonim válasza:
Kidekoráljuk a házat a kislányommal, illetve majd festünk tojást, sütünk főzünk. Így előre jobban nem készülünk.
12/39 Metionin válasza:
Sehogy, mi sem ünnepeljük ezeket. A munkaszüneti napnak örülünk, kirándulni, sétálni szoktunk.
13/39 anonim válasza:
Várom a 2-és 3 éves unokáimat családostól,(2 külön család) udvari bográcsozás, eszem-iszom és lefárasztanak! :D
14/39 anonim válasza:
Elgondolkodom, hogy a Piaristáknál milyen jó volt, amikor Gyüre András tanárúr vassal vert minket. Igazi spirituális élmény!
15/39 anonim válasza:
Nem lesz bót, éhen fogunk haaani!!!
16/39 anonim válasza:
Normális esetben elmennénk külföldre vagy Mo-ra a családhoz.
Idén maradunk kettecskén. Nem készülök sehogysem, valamit sütök, készítek berzselt tojást meg főzök sonkát és csá. :D
17/39 anonim válasza:
Hú valakinek nem tetszik a valóság :)
18/39 anonim válasza:
9-es vagyok, gyári munka egy gép mellett (álló munka), de sok a munka így rám bíznak egy csomó túlórát is. Ebben a hónapban összesen 2 nap volt hogy nem voltam bent dolgozni, ma vasárnap meg két hete vasárnap, azon kívül minden nap munkanap volt nekem, hétköznaponként meg 12 órázok.
20/39 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Jó pihit, családozást és evéseket azoknak, akik tudnak! :)
Akkor úgy lélekben senki sem készül az ünnepre, a tavaszra, az új évre /én ezt tavasztól szoktam számítani/, ha jól értem.
17# - Mire gondolsz?
18# - Sajnálom, ez elég durván hangzik... :( És muszáj bevállalnod a túlórát? Vagy csak megéri bevállalnod a jobb fizu miatt esetleg?
2021. márc. 21. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!