Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » Hogy értessem meg velük?

Hogy értessem meg velük?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy nálunk farsangkor szokott lenni keringő amit nyolcadikosok ,és hetedikesek szoktak előadni.Én már előre megmondtam a szüleimnek,hogy nem fogok táncolni,semmi kedvem hozzá,és amúgy is, ez csak egy farsang, nem szalagavató,szóval nem értem, miért kell ekkora cirkuszt csapni,hogy nem akarok táncolni.Hogy értessem meg velük,hogy nem szeretném ezt csinálni, és teljesen feleslegesnek tartom?

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. jan. 5. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ezen megértetni? Nem csinálod és kész.

Én még a szalagavatómon sem voltam hajlandó parádézni, a megspórolt pénzen inkább Londonba utaztam színházazni meg várost nézni.

2017. jan. 6. 07:01
 2/4 anonim válasza:
Csak mondd a szemükbe, hogy nincs hozzá kedved és nem fogsz táncolni, ha értelmessek, megértik. Ha nem, akkor sajnálom...
2017. jan. 6. 07:02
 3/4 szántóvető ***** válasza:
18%
neked kéne megértened hogy táncolni kell és kész.hogy értessem meg veled?valaki segítsen plíz.
2017. jan. 6. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Kötelező mindenkinek táncolni az osztályból??? Ha nem, akkor egyszerűen nem jelentkezel a táncra. A szüleid meg majd észreveszik. Bár ők honnan fogják tudni? Ők is ott lesznek a farsangon? :S Ez elég fura. Nálunk alsóban a kicsikkel szoktak ott lenni a szülők. Egyébként nem.
2017. jan. 6. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!