Felnőtt farsangi bulira milyen jelmezötletek lennének jók?
Valami olyan kéne, amit sok beruházás nélkül is megtudnék valósítani itthon. Gondoltam zombira, de az talán túl agyonhasznált... Viszont valami hasonlót szeretnék vagy pedig valami vicceset :D
18/L
öltözz be a láthatatlan embernek, csak egy kalap kell, sötét zakó, és nadrág, a fejedet pedig tekerd körbe gézzel,ja és egy retro napszemcsi lehetőleg fekete olcsó,egyszerű,vicces és rejtélyes. :)
Vagy esetleg
előző voltam a vagy esetleg után még írni akartam, még a Harisnyás Pippi, nem tudom ismered-e azt a filmet/mesét, de ahhoz meg egy hosszú térd fölé érő ruha lehetőleg szines, két szines térdzokni, más színben(pl.kék, sárga)
pár szeplő az arcodra és egy vörös szinű paróka két copfval, de ezt szerintem kompletten meg is tudod venni.
oké sz@r vicc volt xD
öltözz be Mozzilának :D
csak narancs/piros ruha és harisnya, narancs fülek és egy földgömb mintás strandlabda kell hozzá :D
esetleg Helga a Hey Arnoldból :D fehérpóló,rózsaszín ruci copf és egy masni
megrajzolt vonalszemöldök ajánlott de nem kötelező XD
macskanő:full fekete cuccok, cicafül és álarc
Where is Waldo: [link]
a kép csak példa könnyen időjárásbaráttá variálható
ha bírod az Odaátot és van egy ballonkabátod elfekvőben beöltözhetsz Cas szexis női verziójának is
további hozzávalók: blúz, rövid szoknya, aputól lenyúlt nyakkendő
szárnyak elhagyhatók, combfix mutogatás nem kötelező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!