Felnőtt farsangi bálra jelmezötletek? Te mi voltál/lennél?
2.vagyok,esetleg ha olyan hosszú a hajad a füleket is ki lehet formázni belőle.Mint itt a klipben:
Én kalóz lennék, de ehhez tényleg extra kiegészítők kellenek sajnos.
Mondjuk ha van szoknya/nadrágkosztümöd meg napszemüveged, akkor lehetsz titkosügynök.
Vagy turkálóban lehet még kapni trapéz szárú gatyát olcsón, ehhez ott tudsz is venni pl. batikolt felsőt, és lehetsz hippi.
Vagy esetleg még tündér: ha van koktélruhád, akkor ahhoz csak kiegészítők kellenek, pl. virágos nyaklánc, karkötő, esetleg köthetsz szaténszalagokat a karodra, ezt bármilyen textilboltba kaphatsz. Szalagokkal táskát is fel lehet dobni pl.
Illetve van még egy ötletem, ha nagyon nincs más: öltözz csavarhúzónak:D Felöltözöl tök normálisan, fogsz egy csavarhúzót, kötsz rá egy darab madzagot, és húzod magad után:D Én még ezt csinálnám, egyszerű, olcsó, és akinek van humora értékelni fogja:D
szintén 19/L
19/L vagyok
Ha hosszú a hajad, a hajadba is belefonhatsz pár szalagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!