Felnőtt farsangi bálra jelmezötletek? Te mi voltál/lennél?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, meghívtak egy bálba. Semmi ötletem hirtelen, ráadásul olyan kéne, amihez nem kellenek extra kiegészítők, mert egy napom van összerakni. Ötlet? köszi2011. márc. 3. 22:49
11/18 anonim válasza:
a miss hungary tök jó ötlet! felveszel valami csini estélyit rá egy szalag,amire ráírod és kész is.
de lehetsz macska, nyuszi vagy ha vannak párducmintás cuccaid,akkor akár az is.
ja és a jó smink sokat tesz, youtubon van csomó
12/18 anonim válasza:
Én a vámpírlányt ajánlom. Oda csak egy jó smink kell :P :)
13/18 anonim válasza:
14/18 anonim válasza:
Zambi. körbetekered magad sebtapasszal, vagy pólyával, arcodra egy két kisebb és kész is. Remélhetőleg lesz Michael Jackson zene :-D
Bocs nekem kisfiam van és ezzel rágja a fejem.
De tőlem lehetsz Minnie Mouse is. Nagy rózsaszín fehérpöttyes masnival a hajadban, és ilyen szoknya. :-)
Kislányom is van.
15/18 anonim válasza:
Öltözz óvodásnak. Egy ismerősöm annak öltözött és nagyon jó lett. Minél színesebb fodrosabb ruhák, térdig érő csíkos zokni. Ha hosszú a hajad fond be és tegyél bele drótot, így viccesen felfelé lehet hajlítani. Esetleg fogj a kezedbe egy nyalókát. :)
16/18 anonim válasza:
Én most megyek farsangba, és cowgirl leszek. Nem kell hozzá sok minden. Farmer, kockásing, és vmi western kalap féle, én ezt pl. szalmakalappal helyettesítem, sőt, hogy egy kicsit feldobjam (és még inkább western kalap kinézete legyen), a kalap két oldalát felvarrtam:D Ennyi az egész:) Ez nem annyira nagy beöltözés, és nem kell hozzá sok kellék, de mégis lehet tudni, hogy mi is akarok lenni:)
17/18 anonim válasza:
Én voltam már gésa, pillangó, katica, hupikéktörp,dinó, vámpír, teknős.
A gésa a legkönnyebb mivel fogz egy szépmintás köntöst meg egy hasonló mintáju esernyőt, smink és kész.
18/18 anonim válasza:
Fogsz két szelet kenyeret, összekötöd őket cipőfűzővel, majd a nyakadba dobod úgy, hogy az egyik hátul, a másik elől legyen és te leszel a szendvics.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!