Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Farsangi jelmezötletek egy 18...

Farsangi jelmezötletek egy 18 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Lesz egy jó kis buli, ahol lesz jelmezverseny, de nem sok ötletem van. Tudnátok segíteni?

Olyan jelmezt szeretnék, ami annyira nem költséges, de csinos is azért.

Most festettem be vörösre a hajam, ezért ha más nem, ördögnek beöltözök. (Fekete fűző, cicanaci, magassarkú, ördögszarv, pálca és farok)

2013. jan. 22. 17:08
 1/3 anonim válasza:
Öltözz be babának, felveszel egy felnőtt pelenkát, egy cumit a szádba veszel, meg keresel valami gyerekes ruhát és kész a farsangi jelmez, az egész megvan kb 400 ft-ból :D
2013. jan. 24. 23:07
 2/3 A kérdező kommentje:
aranyos ötlet, de sajnos nem egy ember fog babának öltözni már. :(
2013. jan. 25. 09:22
 3/3 anonim ***** válasza:

ok.18 évesen gondolom valami szexire vágysz.én nem egy embernek adtam már jelmezötletet,és majdnem mindegyik megnyerte a jelmezversenyt.szóval,íme az ötleteim: leopárd,szexi kalóz,Macskanő,szexi szuperhős...stb.

egyébként a jatekbolt.hu weboldalon csomó szexi jelmez van! :D de egyébként az ördög is jó! :)

2013. jan. 30. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!