Milyen farsangi jelmezt ötlsek? (vörös hajam van)
Figyelt kérdés
kicsivel cici fölé érő tűzvörös (festett) haj, barna szem. 163 centi, átlagos testalkat. 20 éves lány vagyok. Milyen jelmezt tudnátok ajánlani? Eddig még csak Ariel-t kaptam válaszul, azzal csak az a baj, hogy februárban hideg van és nem kéne egy szál kagylóban futkozni télen :D Segítenétek?2012. nov. 12. 02:17
2/6 Ian Catman válasza:
Gonosz mostoha. Akár vörös is lehet a haja, nem? És a "gonosz" szerepek mindig hatásosabbak....(alma, fésű, öv, sátáni kacaj, stb...)
3/6 anonim válasza:
vámpíír :D zombi :D de igazából szntem bármi :D
orvos, a bosszúállókból a vörös hajú csaj, ördög, amy pond a ki vagy dokiból.. xD rokker, emó csaj, kapásból csak ennyi jutott eszembe..:/
4/6 anonim válasza:
Legyél az Aliz csodaországból a Kalapos.
Neki is vörös haja van. Vagy nem?? .....:D
Majd írd meg,hogy mire jutottál:)
5/6 anonim válasza:
Legyél gyufa. Csinálj papírból magad köré fa mintát, és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!