Farsangi jelmezötletek? 14/L (Már van pár, azok lejjebb)
Figyelt kérdés
Tehát eddigi ötleteim Minnie Mouse, bagoly, pingvin:)2012. jan. 29. 13:45
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
jujj Chewbacca xDD, hogy lehetek ilyenek xDD szegény kiscsaj xDDD ='DDDD
5/10 anonim válasza:
Mikor egyszer mentünk Velencébe a karneválba akkor jött egy iklet ,hogy én is beöltözök úgy. Első lettem:)
Itt is van pár olyan kép ahol ilyen jelmezek vannak:
Jelmezkölcsönzőböl hoztunk,olcsó volt. Bár lehet egyszerűbb is ami otthon is elkészíthető.
Én mindig olyat kerestem ami illik a személyiséghez.
Pl egyik részem angyal-másik ördög..így elkell felezned a tested:DD
7/10 anonim válasza:
Szerintem azok a legjobbak amiket én ajánlottam. Szerintem biztosan nagyon jól néznél ki mondjuk egy lány bojler ként. :)
8/10 anonim válasza:
Darázs: fekete harisnya, sárga-fekete csíkos hosszabb póval. Papírból, vagy műa. dobozból szárny. Hajpántra drótból két sárga pom-pom. Fekete, esetleg sárga kesztyű. Ha viccesra akarod venni a figurát, szemceruzával fekete pötty az orrod köré
9/10 anonim válasza:
fagyi :) fehér topra varsz színes anyagból csíkokat / mint a tortadíszítő színes cukorka / drapp nadrág begyíkozva, mint a tölcsér :)
10/10 anonim válasza:
Egy ismerős gyereke tükörtojásnak öltözött, vicces volt, lepedőt előlhátul olyan alakúra igazítottak, és rávarrtak egy "sárgáját", volt a fején szakácssapka, és palacsintasütője is volt, amibe "beleült" néha, kapott is díjat, tokjól sikerült neki!
Vagy legyél Monster High Baba ha bírod a rajzfilmet és a babákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!