Farsangi jelmeznél szerintetek is gáz, hogy nem hasonlóan öltöztetem a két lányom?
A nagy 3 éves, ő pillangós tündérkisasszony lesz a bölcsödei farsangon, mert az szeretne lenni. hóehér báli ruha, pillangó szárnyak és varázspálca, pillangós kis álarc a szeme elé. Ő válogatta össze.
A kicsi még csak 14 hónapos, főleg mászik, így arra gondoltunk, hogy ő kiscica lesz, egy olyan rugdalózós jelmezben.
Erre a bölcsis néni megjegyezte, hogy milyen dolog az, hogy a nagy tündér lesz, a pici meg "csak" cica.
Nem tudom mi ebben a gáz, hiszen a ruhának praktikusnak is kell lennie, nem hiszem, hogy egy habos babos ruhában jobban érezné magát. A nagy sem volt eddig tündér, tavaly katica volt.
A nagyszülők is ellenem vannak :-(
Szerintem nagyon jó az elképzelésed.
Ne hagyd magad befolyásolni a gondozók által.
Nálunk 3, és 6 évesek a gyerekek.
A kicsi majmolja a nagyot, így mindketten egyformán öltöznek be. De ha nem egyezne a véleményük, tiszteletbe tartanám.
Illetve, ha nem nekik valót választanának, lebeszélném róla őket.
Szilvi
Nos, én még csak egy farsangon vagyok túl, most lesz majd a második, és ikreim vannak.
Mindkettejük kedvenc meséje a Bob és Bobek volt, így tavaly evidens volt, hogy azok lesznek.
Viszont, a kisfiam elkezdett élénken érdeklődni a Micimackó iránt, így ő Micimackó lesz :) A lányom a Kis hableányra kattant rá, így ő Arielle lesz :]
Két különböző egyéniség, és én azt szeretném, hogy ők boldogak legyenek. Ha ezt látom az arcukon, akkor nekem senki véleménye sem fog számítani.
Szerintem helyesen gondolod. Én egyrészt azért írom ezt, mert gondolom, a gyerekek döntötték el, hogy milyen jelmezt szeretnének, nem te, és az a fontos, hogy ők mit szeretnének, hiszen évente egyszer van farsang.
Ha nekem ikreim lennének, én is afelé tendálnék, hogy különböző jelmezük legyen. Teljesen egyformába hétköznap sem öltöztetném őket.
Na pont ez a bajuk, hogy nem a gyerek döntött, hiszen a pici még csak 14 hónapos, így igazán nem tud dönteni :-D
A nagy dönthetett, majd jövőre a pici is dönthet, de szerintem idén nála még a praktikusság az elsődleges szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!