Mi legyek farsanon? SŰRGŐSS!
11 éves vagyok és nálunk 11-én lesz a farsang. Arra gindoltam, hogy boszorkány leszek az egyik osztálytársammal. Még nem, biztos h az leszek mert azzal tuti h nem fogunk nyerni!! Szerintetek mi legyek?? :S
11/L
kínai,dominó,Ludasmaty,viszkisrabló,kalóz,macska,sörösüveg,paraszt,papagály,sárkány,autó,ördög,görkoris pincér...
Mondjak még?
Nem ártana, ha odafigyelnél, mit írsz, és nem kötözködnél! Farsan? Sűrgőss? Ilyen szavak nincsenek, mint ahogy nem kerül sok időbe a hogy szó leírása sem. Az nem mentség, hogy tizenegy éves vagy, sem az, hogy siettél. Még akkor sem, ha sürgős.
Mi legyél? Cigányasszony, hippi, férfi, copfos kislány, négerbaba. Számtalan lehetőség van. Lehettek állatok is, medve, farkas, oposszum. A lehetőségektől függ.
De ha ketten vagytok, akkor megint mások a lehetőségek. Lehettek szakállas öreg bácsik vattaszakállal, púpos hátú öreg nénik, csövesek, vagy valamelyik rajzfilmfigura, mondjuk Daphne (Diana) és Vilma a Scooby Dooból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!