Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi ideig kell rajta...

Mennyi ideig kell rajta hagyni? SÜRGÖSS!

Figyelt kérdés
9kor fogom be festeni a hajam és mennyi ideig kell rajta hagyni a festéket? és amúgy ha kevesebbet rakok rá akkor kevésbé lessz olyan? pl. fekete hajra barnát rakok de nem az egészet de mindenhová rakok akkor sötét barna lesz vagy olyan világos amilyen a festék? 17/L
2011. dec. 16. 20:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha fekete hajra barna hajfestéket raksz, akkor semmi sem fog történni.....

(amúgy a használati utasítás benne van a dobozban!)

2011. dec. 16. 20:50
 2/20 A kérdező kommentje:
de én nem kaptam hozzá használati utasítást mert a barátnőmtől kaptam és ő már csak a festéket kaptam meg. és nekem sötét barna és világosat akarok. de nem az egészet rakom rá. akkor közép barna lesz vagy világos barna ?
2011. dec. 16. 20:51
 3/20 anonim ***** válasza:
37%
sötét hajat NEM tudsz sima festékkel világosítani. Semmi nem fog történni. Tök felesleges befesteni.
2011. dec. 16. 20:55
 4/20 anonim ***** válasza:
37%
Egy fekete hajat nem tudsz úgy világosítani, hogy rákensz barna hajfestéket, mert nem fogja befogni. Csak fodrász!!! segítségével, aki leszívatja a hajadról a fekete színt (ez több alkalom), és utána tud majd rámenni barna hajfestékkel. Mellesleg ez az eljárás eléggé roncsolja a hajat. Kérdés az, hogy megéri?!
2011. dec. 16. 20:55
 5/20 A kérdező kommentje:
hát az nekem jó ha nem fog látszani. nekem annyi a lényeg hogy egy nagyon picit látszódjon. annyi a lényeg hogy én lássam a különbséget.
2011. dec. 16. 20:57
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

...de nem fogod látni!!!

mondjuk hiába mondjuk ezt neked-próbáld ki aztán majd meglátod, hogy nem történik majd semmi..

2011. dec. 16. 21:00
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod fel, hogy semmit nem fogsz látni???????????
2011. dec. 16. 21:00
 8/20 A kérdező kommentje:
oké elhiszem. és ha fodrász szívja ki akkor a hajam nagyon tönkre megy vagy csak annyira mintha festeném?
2011. dec. 16. 21:01
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyit bír a hajad. De minden leszívatás roncsolja. Hogy mennyire, nem lehet tudni. Van akinek kicsit, van, akinek nagyon.
2011. dec. 16. 21:03
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Jobban megviseli-mert vegyszerrel szívják le róla a festéket. Töredezni fog a hajad, és hullani. Ráadásul több alkalommal kell kezelni, hogy elérd a végleges barna hajszínt, amit szeretnél, mert először pár hétig rókavörös lesz.
2011. dec. 16. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!