Házilag készíthető mitesszer eltávolító: zselatin+tej. Mennyi ideig kell rajta hagyni?
Figyelt kérdés
Ma kipróbáltam, de azzal nem voltam tisztában meddig kell rajtahagyni az arcamon...
Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2011. aug. 14. 17:29
1/3 anonim válasza:
Amíg le nem lehet húzni. Én is próbáltam már, de többet nem fogom, mert nekem a kis láthatatlan pihéket is kitépte és nem akarok szőrös lenni :)
2/3 anonim válasza:
nekem szerencsére alapból nem pattanásos/mitesszeres a bőröm, csak az orom..:/ kipróbáltam ugyanezt hátha segít, de én nem vettem észre a változást.. de ha kipróbálod arra figyelj, hogy ne hagyd az arcodon túl sokáig, mert akkor alig tudod lekaparni..
3/3 anonim válasza:
Nos először el kell találni a helyes arányt és a vastagságot. Én addig hagyom rajta míg érzem,hogy meg nem szárad teljesen. Lehúzom és szerintem szebb lett az orrom tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!