Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » Kinek öltözhetnék be conra?

Kinek öltözhetnék be conra?

Figyelt kérdés
Naruto, InuYasha, Bleach című animékat ismerem, de ha tudtok még ismertebb animét írhattok abból is. Nincs semmi ötletem!! Leginkább a Narutóbol szeretnék beöltözni valakinek :)) Így nézek ki: [link] ( tudom a kategória nincs jól kiválaszta )
2012. jan. 4. 13:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Öltözz be Sakurának

[link]

2012. jan. 4. 13:54
 2/22 A kérdező kommentje:
Sakura nagyon vékony szóval az nem jó!: DD
2012. jan. 4. 14:04
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha már meg kell kérdezned, az alapból rossz. A cosplay lényege az, hogy szeresd a karaktert, akit kiválasztasz. Ha nem tudod "beleélni" magadat a karakteredbe, ha nem tudsz vele azonosulni, akkor az egésznek lőttek.

- Egy régi cosplayer :)

2012. jan. 4. 15:11
 4/22 anonim válasza:
100%
Szerintem nem vagy olyan duci hogy ne tudj Sakurát cosplayelni :O De te tudod. Estleg Bleach Matsumoto, Orhime? Ők nem valami véknyak, bár kell hozzá elég mell :)
2012. jan. 4. 16:28
 5/22 anonim ***** válasza:

Egyetértek, nem vagy duci Sakurához! :)

És Mit szólsz Matsurihoz? :) Barna rövid haja van és sötét szeme és nem is bonyolult az öltözéke. :)

2012. jan. 4. 17:40
 6/22 A kérdező kommentje:
hát van olyan akinek a helyébe beleélném magam. mégpedig az Temari , csak....... ő is vékony ://
2012. jan. 4. 17:53
 7/22 anonim ***** válasza:

Jajj menj már! :D Ha annyira szeretnél, öltözz be Temarinak! :)) Szerintem az ő kosztüm is illene neked, de ha ennyire zavarnak az amúgy nem létező kilók (:P) akkor válaszd ezt a ruháját, ez is csinos, ez is Temari és takar, szóval jól érezheted magad benne! ;)

[link]

Sok sikert! ;)

2012. jan. 4. 18:17
 8/22 A kérdező kommentje:
[link] én erre a ruhájára gondoltam. de..
2012. jan. 4. 18:24
 9/22 anonim ***** válasza:

Igen tényleg ez a legdögösebb ruhája! :D A kedvencem tőle. :D (a 2. a fekete. :))

És több önbizalmat kislány! :) Szerintem jól állna! :D Készítsd el és viseld büszkén! :D ;)

Tudod nehogy utána meg megbánd! ;) Ha szeretnéd csináld!! :)

2012. jan. 4. 18:32
 10/22 A kérdező kommentje:
vagy beöltözök Chiyo nagyinak. :DD ahhoz jó a testalkatom :D
2012. jan. 4. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!