Hogy öltözhetnék nőiesebben pénz nélkül? Megoldható ez?
kedves első...sok hülye?:D
hát tudod akkor a hülyék egyike vagyok..de nekem olyan karcsú a derekam h nincs szükség arra h kiemeljem:D
szóval inkább a csípőm emelem ki:D úgy jobban áll sokkal:D
am sztem a turikba érdemes körül nézned..fillérekért találsz jó holmikat amiket akár egy kis átalakítással csinossá tudsz varázsolni.
A kérdésre kell válaszolni, nem az én válaszomra.
Lehet, hogy nem egyről beszélünk. De amit DERÉKÖVNEK hívnak, és kb 15 cm vastag, azt derékon kell hordani. A sima, normál övet pedig csípőn.
Első és harmadik vagyok.
Ne menj turkálóba, gusztustalan, amit csinálnak.
Nem tudom, miért ajánlgatja itt mindenki. Ugyanannyiba kerülnek a ruhák, mint máshol, ha nem többe! És alig van, ami jól néz ki, ha meg valami tetszik, elképzelhető, hogy nem is a Te méreted.
Én inkább megyek a Skálába vagy Orczyra, ott legalább van választék!
Hát nem tudom... Nekem pl ha az lenne a bajom a turival, hogy használták már a cuccokat, akkor valszeg nem vásárolnék a vaterán. Pedig nem kevés cuccom van onnan.
De 3000 Ft-ot egy használt farmerért, meg 1500-at egy használt felsőért igenis soknak tartok, lehet, másoknak ezek fillérek, de akkor ennyiből én inkább az újat választom.
pénz nélkül? turi meg nem tetszik... hű...
rengeteg turis ruhám van, múlt héten vettem 1 nadrágot, 4 felsőt, topot, 1 pulcsit, 1 full csipkés szoknyát összesen 3500 ft-ért. mindegyik úgy néz ki mintha új lenne, a címkéjükön nincs kopás, magyarán nem is hordta talán senki. de ha hordták volna akkor mi van? nem fertőző és van mosógép.
vagy azt mondom varrj magadnak amit szeretnél. olcsó anyagot találsz méteráru boltban mindig vannak leárazások is néhány helyen. neten találsz mintákat, leírásokat, aztán hajrá. legalább nem kell finnyáskodnod, azt tuti csak te hordod. mert hát a bolti cuccokat is kitudja hányan felpróbálták előtted... fujj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!