Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Házassági évfordulóra szülőkne...

Házassági évfordulóra szülőknek milyen virágot/csokrot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2016. nov. 28. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Valami különlegesebbet, mint egy átlagos csokor.

Pl. egy virágdoboz.

2016. nov. 28. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt választhatsz:

[link]

2016. nov. 28. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnálom a vágott virágokat. Ezért élőt adnék,nagyon szép orchideákat lehet kapni !
2016. nov. 28. 16:45
 4/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a szüleimet. Mindenképpen adnék nekik virágokat. Esetleg valami egyszerűre gondoltam, például egy szegfűre. Ez valóban nem drága dolog. Szerintem az édesanyám is nagyon örülne neki. De krizantémot semmiképpen nem adnék neki. Mivel még él az édesanyám. És gyászol, mivel meghalt az édesapja és az én édesanyám is. Igen, hát ha lenne barátnőm akkor neki egy vörös rózsát adnék.
2016. dec. 2. 15:27
 5/8 anonim válasza:
Szerintem a házassági évforduló kétszemélyes ünnep. A családunkban nem szokás másnak ajándékozni. Különben hasonlót vinnék, mint névnapra.
2016. dec. 4. 05:02
 6/8 anonim válasza:
Semmilyet, vidd el őket vacsorázni/ebédelni valahová.
2016. dec. 4. 06:46
 7/8 anonim válasza:
50%
te miért vennél akármit is a házassági évfordulójukra? semmi közöd hozzá... az az ő dolguk és nem a tied... most gondold el fordítva te meg a barátodnak pl az 1 évfordulótokra elvárnátok valamit a szüleitektöl? nanemár.... pontozzatok le nyugodtan... szerintem semmi köze a szülei házassági évfordulójához.
2016. dec. 26. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is pont úgy gondolom, mint a 7-es válaszoló. A házasság két ember kizárólagos döntése, csak rájuk tartozik, így nekik kell fejben tartaniuk az évfordulójukat. A gyerek(ek)nek meg nem kell megemlékezniük erről semmilyen gesztussal, legfeljebb csatlakozhatnak az ünnepléshez, ha a szülők úgy kívánják és azt otthon tartják meg. De el is mehetnek otthonról ebből az alkalomból, ahová a gyerekeknek nem kell velük tartaniuk.
2017. jún. 24. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!