Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen programot ajánlanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen programot ajánlanátok ötödik évfordulóra?

Figyelt kérdés
Diák-pénztárcára szabva, 21 éveseknek, én a férfi vagyok

2015. jún. 3. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Öt év után már ismerhetnéd annyira, hogy nem vadidegenektől akarod ezt megtudni, akik semmit sem tudnak a barátnődről és hogy mik érdeklik...
2015. jún. 3. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:

-.-

nem a barátnőmnek keresek ajándékot, hanem programötleteket várok

szoktunk sétálni, utazni, enni, inni, fürdőbe járni, stb...

Programokat bárki tud mondani, nem személyre szabott terv kell, hanem ötlet

2015. jún. 3. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

pl. színház, wellneshétvége, szimpla otthontöltős gyertyafényes vacsi romantikus zenével és utána egy nagy szex

De azt nem hiszem el, hogy ezt magadtól nem tudtad volna, hogy mivel szeretnéd eltölteni az évfordulódat a pároddal!

2015. jún. 3. 18:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Na, ez a valasz mar jobb, koszonom

de mint irtam, nem az izlesu k, vagy a kedvunk eltalasa a cel, hanem minel tobb otlet. Brainstorming, aztan majd valogatok.

szoval minden otletre, idotoltesre, programajanlatra (most hetvege, fovaros kozeleben), ami mondjuk 5ezer forintbol finanszirozhato, kivancsi vagyok...

ami csak eszetekbe jut! Nem tuti tippek, hanem rengeteg tipp erdekel!

2015. jún. 3. 18:07
 5/5 Manócska1 ***** válasza:
beülhetnétek egy cukrászdába,utána sétálgathatnátok
2015. jún. 4. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!