Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok évfordulóra Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok évfordulóra Ti mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A párommal most lesz 3. éve, hogy együtt járunk, szeretném valami szép ajándékkal meglepni, de nem tudom, hogy ilyenkor a lányok úgy általánosan mivel szokták meglepni a párjukat.

2016. ápr. 19. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Adj neki szokottmalnat
2016. ápr. 19. 18:58
 2/7 Noblesse Oblige ***** válasza:

hmmm... bort pl. leveszed a matricát róla és rápingálod aranyfestékkel, hogy 3. évforduló?

Mi legtöbbször vacsizni megyünk. Most az utolsó évfordulón nem tudtunk elmenni, mert nem tudtuk az egész napot szabaddá tenni. Tőlem 2 borospoharat kapott, amin mozaikosan kijött a 7 év, ha egymás mögé tetted a poharakat.

2016. ápr. 19. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Vidd el valahová. Az értékesebb minden tárgyi ajándéknál. Bár furcsának tartom, hogy 3 év után nem tudod, minek örülne.

Egy hosszúhétvége valahol, vagy egy nap wellness vacsorával, masszázzsal, esetleg egy hosszú túra piknikkel... ami a ti ízléseteknek megfelel. Színház/opera/mozi + éttermi vacsora... hajóúttal egybekötött vacsora... városnézés, felülni egy lovaskocsira, meginni valahol 1-2 koktélt... ti tudjátok mit szerettek.

2016. ápr. 19. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Bezzeg az én predator maszkos ötletem le lett szavazva...

Ahány ember annyi ízlés. Kérdező, ha a párod szeret kimozdulni, étterembe menni, akkor foglalj asztalt egy hangulatos helyen. Ékszer is be szokott jönni vagy egy jó parfüm, már ha használ ilyeneket. Én páromnak tavaly whisky válogatást készítettem, bár a férfiaknak nem nehéz vásárolni :)

2016. ápr. 19. 19:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :)
2016. ápr. 20. 00:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy dolgozni fogok aznap, úgyhogy inkább valami tárgyi ajándékra gondoltam. Viszont már kapott tőlem poharat, törölközőt, pokrócot, kozmetikai csomagot, világítós festékkel készült mécsest, CD-t a közös képeinkkel,... Már lassan kifogyok az ötletekből, ezért kérem a segítségeteket, szeretnék valami emlékezeteset adni neki.
2016. ápr. 20. 00:39
 7/7 anonim ***** válasza:

De nem muszáj pont azon a napon menni valahová. Én a tárgyi ajándékokat nagyon lehangolónak tartom, főleg ezeket a klisés dolgokat, amiket felsoroltál.

Egy kis együtt töltött időnek biztosan jobban örülne.

2016. ápr. 20. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!