Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok évfordulóra Ti mit ajánlanátok?
hmmm... bort pl. leveszed a matricát róla és rápingálod aranyfestékkel, hogy 3. évforduló?
Mi legtöbbször vacsizni megyünk. Most az utolsó évfordulón nem tudtunk elmenni, mert nem tudtuk az egész napot szabaddá tenni. Tőlem 2 borospoharat kapott, amin mozaikosan kijött a 7 év, ha egymás mögé tetted a poharakat.
Vidd el valahová. Az értékesebb minden tárgyi ajándéknál. Bár furcsának tartom, hogy 3 év után nem tudod, minek örülne.
Egy hosszúhétvége valahol, vagy egy nap wellness vacsorával, masszázzsal, esetleg egy hosszú túra piknikkel... ami a ti ízléseteknek megfelel. Színház/opera/mozi + éttermi vacsora... hajóúttal egybekötött vacsora... városnézés, felülni egy lovaskocsira, meginni valahol 1-2 koktélt... ti tudjátok mit szerettek.
Bezzeg az én predator maszkos ötletem le lett szavazva...
Ahány ember annyi ízlés. Kérdező, ha a párod szeret kimozdulni, étterembe menni, akkor foglalj asztalt egy hangulatos helyen. Ékszer is be szokott jönni vagy egy jó parfüm, már ha használ ilyeneket. Én páromnak tavaly whisky válogatást készítettem, bár a férfiaknak nem nehéz vásárolni :)
De nem muszáj pont azon a napon menni valahová. Én a tárgyi ajándékokat nagyon lehangolónak tartom, főleg ezeket a klisés dolgokat, amiket felsoroltál.
Egy kis együtt töltött időnek biztosan jobban örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!