Mit vegyek "ev" fordulora? Semmi otletem!
Figyelt kérdés
Sziasztok! A segitsegeteket szeretnem kerni!! Most leszunk 2 evesek a parommal, es egyszeruen mar hetek ota keresgetek az interneten de semmi otletem! :/ igazabol az a baj hogy mar minden van, volt es kifogytam az otletekbol! Fenykep, kivansag zseton, fenykepes puzzle, hogomb torolkozo, nyaklanc karkoto torta meglepi vacsi estevel! Igazabol valami olyant szeretnek ami kesobb is arra emlekezteti errol a dologrol h itt volt a 2 eves ev fordulonk! Pont akkor megyunk nyaralni, es meg beszeltuk hogy csak semmi ajandek mert nekunk most ez lesz az ajandek de tudom hogy o is fog venni, es ha nem venne en akkor is szeretnem valamivel meglepni! Nem az ar a lenyeg! Szoval nem minel dragabb annal jobb mert mi az aprosagokat jobban szeretjuk de ha valami dragabb oteletet kapnek az sem zavarna mert ra nem sajnalom! Szolak kerlek segitsetek! 18/L Parom/212016. júl. 20. 13:51
11/11 A kérdező kommentje:
De jooo! Ez nagyon joo otlet!!!! :) koszonom utolso ezt meg csinaltatom!!!!!! :)
A tobbieknek pedig nagyon szepen koszonom a valaszokat!!
Akkor meg is van az ajandek! :)
1000 koszonet nektek!!!!! :*
2016. júl. 22. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!