Mit vegyek "ev" fordulora? Semmi otletem!
Szoval*
Ne haragudjatok a helyesirasi hibakert csak ugy siettem! Kozeledik nagyon a nap es ha rendelnek meg annak is bele kellene ferni hogy ide erjen!
Én jobban szeretem a közös élményeket, azért írtam a meglepkeket.
Te ismered, ha hord ékszert akkor vehetsz neki gravírozott ékszert benne a nevetek kezdőbetűjével. Vagy helyen ahova mentek szervezz valami meglepetést. Vegyél valami tárgyat amibe közös képet beletesztek amit majd ott készitek.
A baj az hogy még nem vagytok ott és te olyat akarsz ami arra emlékeztet hogy ott volt az évfordulótok. A jövőből nem lehet emléket szerezni.
Pont ezt akart nekem venni :D ilyen 8-9 db-os keptarto es csudi jol nezett ki! Csak veletlenul el szolta magat es igy azt mondta igy mar nem lenne meg lepetes de akkor ne vegyink most egymasnak semmit, mi ott leszunk egymasnak egy hetih csak ketten es ez is egy szuper ajandek! :')
De ha ez nem lett volna ezt a kepkeretes dolgot meg csinaltam volna en magam! De arra gondoltam hogy van egy pezsgo amit mar reg ota meg akartunk mind ketten kostolni, a bb-nek ez az aranypelyhes pezsgoje csak mivel nem volt semmi olyan alkalom ugy gondultuk csak azert h meg kostoljul azert nem nagyon engedhetjuk meg magunknak hogy 2-3 ezer ft-os pezsgoket vegyunk :D de ezt most egy remek alkalomnak tartom hogy meg lepem vele! Igaz nem emlekezetes ajandek :/ de majd bepotolom es valami kis progit kitalalol ami viszont emlekezetes maradjon! :) szerintetetek? Jo otlet vagy annyira nem? :/
ez az aranypelyhes pezsgő jó ötlet,hogyha mindketten kíváncsiak vagytok rá. esetleg csinálathatsz hozzá két gravírozott pezsgőspoharat, a nevetekkel, esetleg a dátummal,amikor összejöttetek.
és az végülis maradandó dolog lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!