1 éves évfordulónkra mivel lepjem meg a férjem?
Pár napra rá lesz a szülinapja is.
Normális ötleteket várnék :)
Köszönöm
25/L
Szia!:)
Szerintem nézz szét az otletesajandekok.hu oldalon, döbbenetes, hogy mennyi tök jó dolog van ott és nem is nagy pénzekért, mindenféle kategóriában.
Szerintem egyébként brilliáns ötlet a love zseton is, ha még nem adtatok egymásnak ilyet, akkor próbáld ki, mert nagyon nagyokat lehet vele szórakozni és fontos előnye, hogy akár otthon is elkészítheted és így alig kerül pénzbe.
www.lovezseton.hu vagy csak keress rá Google-ben.
+ persze a kaja, amiért a párod odavan:) Kedves kis ajándék, szép vacsora.
Jó ünneplést!:)
Valamilyen élménnyel.
Hétvége egy vidéki szállóban, biciklizés a Tisza-tó körül, tandemugrás kisrepülőből, vezetés a Hungaroringen.
Ha nagyobb a keret rá, akkor hétvége egy külföldi városban. Én egy párizsi úttal leptem meg a vőlegényem egyszer.
Nem igaz, hogy itt mindenbe bele tud valaki kötni...
Lehet kicsit közhelyes, de készítsd el a kedvenc kajáját vacsorára, teremts romantikus légkört :) vagy foglalj asztalt egy étteremben. Egész napot, vagy csak estét fogtok együtt tölteni?
Menjetek el oda, ahol
a) megismerkedtetek
b) megkérte a kezed
c) volt a lakodalom
d) fontos számotokra
Ha étterem, akkor üljetek be, ha meg szabadtér, akkor lehet piknikezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!