Ha nő lennél, mondanám, vidd el egy welness hétvégére...de így nem tudom. Lányok általában hova járnak? Pláza, meki, stb... :DD
2014. júl. 15. 08:52
2/23 A kérdező kommentje:
Mondom... normális ötleteket várnék.
Köszönöm :)
2014. júl. 15. 08:53
3/23 anonim válasza:
Vidd el a tescoba, vegyél neki chipset.
2014. júl. 15. 08:54
4/23 anonim válasza:
Van valami hobbija vagy sportol? Én ezekkel kapcsolatban szoktam vásárolni férjemnek.
2014. júl. 15. 08:54
5/23 anonim válasza:
Normális ötleteket?
Már ott kezdődik hogy az sem normális, hogy 25 évesen, férjezettként lánynak nevezed magad. Ha elég érett lennél, NŐ-nek éreznéd magad!
2014. júl. 15. 08:57
6/23 anonim válasza:
Hmm hát szerintem a pasik egy dolognak biztosan örülnek... Főzz egy ünnepi vacsit, aztán szexeljetek egy jót.
Ha pedig olyat akarsz, ami maradandó, akkor én is a hobbija felé kutakodnék, de azt nem írtad, hogy van-e neki valami. Vagy lehet élményt ajándékozni, pl. paintball a haverjaival és veled, sétarepülés, szabadulós játék stb.stb. most hirtelen ezek jutottak eszembe.
2014. júl. 15. 08:58
7/23 anonim válasza:
a vacsora az tényleg jó
2014. júl. 15. 08:59
8/23 anonim válasza:
Huh hát én nem hinném, hogy kötekedni kéne, mi a probléma azzal, hogy lánynak írja magát? Ebből levontál egy következtetést, hogy a kérdező nem is érzi nagybetűs NŐ-nek magát? Hát gratulálni tudok akkor neked.
2014. júl. 15. 08:59
9/23 anonim válasza:
Sajnálom, ez a véleményem, mint ahogy ugyanez a véleményem arról is, ha valaki 34/F-nem vallja magát. Azt nem tudom komolyan venni, egy idő után NŐ meg FÉRFI van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!