Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Mit vegyek?

Angyal97 kérdése:

Mit vegyek?

Figyelt kérdés
Jövő hónapban lesz mamámék 50.házassági évfordulójuk és nem tudom biztosra, hogy mit vegyek. Én arra gondoltam, hogy kosárból fonatok egy díszt meg készíttetek egy tortát. Szerintetek? Ha van valakinek valamilyen jobb ötlete légyszíves írjátok meg. Köszönöm válaszokat!!!

2012. ápr. 11. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Sose értettem miért neked kell ajándékot venni, nem a te házassági évfordulód... Meg ezen mi a sürgős... Süss nekik valami finomat, kívánj még sok sok boldog évet és ennyi. Ez nem a te ünneped.
2012. ápr. 11. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát azért szerintem mégis illik valamit venni, főleg ha lesz valami összejövetel, vagy hasonlók. Amúgy az én mamáméknak is akkor lesz pont az 50. :)
2012. ápr. 11. 16:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké, hogy nem az én ünnepem, de azért szerintem is illendő lenne valamit vennem, meg összejövetel is lesz és az meg kicsit sem nézne jól, hogy mindenki visz ajándékot én meg nem.
2012. ápr. 11. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Én mamáméknak 50. évfordulóra vettem egy apró üvegkockát, és 3D lézergravíroztattam, hogy 50 éve :)

Meg kaptak egy zacskó sót, mert nagyanyám nevetve mesélte mindig, hogy amikor megismerkedtek, mindenki mondta, hogy "Egy kiló sót sem fogtok együtt elfogyasztani", aztán ma is együtt vannak :)

2012. ápr. 11. 17:02
 5/8 A kérdező kommentje:
:D köszi
2012. ápr. 11. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Készíttess nekik egy olyan újságokból egy mappát, amit aznap adtak ki, amikor összeházasodtak. Ezt ugyan születésnapokra kérik, de át lehet íratni házassági évfordulóra is a mappát.www.oszk.hu
2012. ápr. 11. 18:22
 7/8 A kérdező kommentje:
:D Köszi, ha tudtok még légyszíves írjatok, köszi :D
2012. ápr. 11. 21:29
 8/8 anonim válasza:
Készíts neki fotokonyvet.A régi képeket beszkeneled,a Happy foto segít!
2012. ápr. 21. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!