Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSETEK! Szerintetek vegyek neki valentin napra vmit?

Figyelt kérdés
van egy srác akivel a neten ismerkedtem meg, kb négy hétig emaileztünk, így nagyon megismertük egymást, szal taliztunk és csak még jobban megkedveltük egymást azóta egy hét eltelt mert nem tudtunk talizni különböző okok miatt, szal a köv talit, azaz a 2-at valentin napra akarja és hát nem tudom hogy vegyek-e neki valamit? a kapcsolat szerintem idővel komolyabb lesz, de nem tom,hogy tényleg vegyek-e vmit és mégis mit??
2011. febr. 10. 20:33
 1/8 A kérdező kommentje:
srácok véleményeire is kíváncsi vagyok,hogy ők mit gondolnak!!
2011. febr. 10. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
ne, mert ha ő nem vesz neked semmit, akkor magad járatod le.
2011. febr. 10. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Vehetsz neki nyugodtan egy csokit.
2011. febr. 10. 20:36
 4/8 A kérdező kommentje:
és mi van,ha vesz és akkor fordítva sül el a dolog, de akkor is gáz ha én oda akarom adni és ő közli,h bocsi,de én nem vettem semmit, szal tleg nem tom :S
2011. febr. 10. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Mért kénne neked venni valamit?

Ő a fiú udvaroljon, majd jövőre...

Én a páromat majd egy isteni vacsival lepem meg, és nekünk mindennap valentin nap amikor együtt vagyunk

2011. febr. 10. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Jelzésértékűen vehetsz egy Szamos-szív csokit, vagy egyéb tényleg nagyon apró dolgot! Így, ha ő nem is hoz, nem lesz neki annyira ciki, illetve rejtve maradhat pl. a táskádban, ha úgy hozza a helyzet :)

Ha pedig ő is készül, talán te sem maradsz cikiben :)

2011. febr. 10. 20:40
 7/8 A kérdező kommentje:
és mikor átadom mit mondjak? (olyant kellene h aő mégse vesz semmi akkor ne kerüljek kellemetlen helyzetbe!)
2011. febr. 13. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Első válaszlóval nem értek egyet. Mért kerülnél kellemetlen helyzetbe, azért mert kedveskedsz valakinek? hülyeség.

Hát én azt tenném, hogy vennék valami apróságot,ami simán elfér a zsebembe (barátnőm barátja cigizik, és ő se tudta hogy adjon-e valamit, és találtunk együtt a boltba egy szivecskés kismajmos öngyújtót és ő is a most leírt technikát fogja módosítani)

Tehát veszel neki valami apróságot, kézzel készítesz neki, veszel esetleg mellé egy kis édességet. Ott lesz a zsebedbe. És ha ő hoz valamit, akkor előveszed te is, hogy boldog valentinnapot. De ha nem hoz semmit, és nem akarsz akkor te se adni neki semmit, akkor csak egyszerűen nem veszed elő. És rá se fog jönni hogy hoztál valamit.

Amúgy ha scak simán oda akarod adni neki, akkor elég ha annyit mondasz, hogy boldog valentin napot.

remélem segítettem valamicskét.

15/L

2011. febr. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!