Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSETEK! Szerintetek vegyek neki valentin napra vmit?
Mért kénne neked venni valamit?
Ő a fiú udvaroljon, majd jövőre...
Én a páromat majd egy isteni vacsival lepem meg, és nekünk mindennap valentin nap amikor együtt vagyunk
Jelzésértékűen vehetsz egy Szamos-szív csokit, vagy egyéb tényleg nagyon apró dolgot! Így, ha ő nem is hoz, nem lesz neki annyira ciki, illetve rejtve maradhat pl. a táskádban, ha úgy hozza a helyzet :)
Ha pedig ő is készül, talán te sem maradsz cikiben :)
Első válaszlóval nem értek egyet. Mért kerülnél kellemetlen helyzetbe, azért mert kedveskedsz valakinek? hülyeség.
Hát én azt tenném, hogy vennék valami apróságot,ami simán elfér a zsebembe (barátnőm barátja cigizik, és ő se tudta hogy adjon-e valamit, és találtunk együtt a boltba egy szivecskés kismajmos öngyújtót és ő is a most leírt technikát fogja módosítani)
Tehát veszel neki valami apróságot, kézzel készítesz neki, veszel esetleg mellé egy kis édességet. Ott lesz a zsebedbe. És ha ő hoz valamit, akkor előveszed te is, hogy boldog valentinnapot. De ha nem hoz semmit, és nem akarsz akkor te se adni neki semmit, akkor csak egyszerűen nem veszed elő. És rá se fog jönni hogy hoztál valamit.
Amúgy ha scak simán oda akarod adni neki, akkor elég ha annyit mondasz, hogy boldog valentin napot.
remélem segítettem valamicskét.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!