Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ruhát vegyek fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhát vegyek fel a lagzira?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a legjobb barátnőmnek lesz a lakodalma és tanúnak is fel vagyok kérve. Nem tudom egy tanúnak milyen ruhát illik felvenni. Szerintetek? Ja és azt hozzáteszem, hogy falusi lakodalom lesz és a többi meghívott nem annyira jómódú és nem szeretnék annyira a tömegből kiríni. Szóval mit javasoltok?
2012. ápr. 3. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Elsősorban a barátnőd tanúja leszel, őket tiszteled meg azzal, hogy csinos, elegáns ruhát veszel fel. Ne foglalkozz azzal, hogy a többi vendégnek mennyi pénze van és miben lesz.

Az én tanúm (szintén a barátnőm volt) egy nagyon szép 2 részes szatén együttesben volt.

2012. ápr. 3. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy szép, visszafogott kis koktél ruha jó lehet, de rákérdezhetsz a barátnődnél is, hogy szerinte mit kéne felvenned. Elmehettek a te ruhádat is együtt megvenni, így a menyasszony biztosan elégedett lesz, te is, a többiek véleménye meg nem számít. :)
2012. ápr. 3. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyszínű fekete, nem egyszínű fehér, nem rikító, lehetőleg nem piros, elegáns (de nem túl előkelő vagy csicsás, mert nem illik a menyasszonyt túlöltözni), nem tól rövid ruha. Innentől kezdve meg tényleg a te döntésed.
2012. ápr. 3. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szertartásra egy kicsit elegánsabb, szolidabb kosztümöt vegyél fel, a lagziba meg mehet valami lazább koktélruha :) Egy tanúnak azért csak jobb, ha nem áll oda kis miniruhába...szerintem legalábbis.
2012. ápr. 3. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Falun a tani egy elegáns kosztümben szokott lenni. A lakodalomban lehet egy szép koktélruha,ami nem túl rövid.
2012. ápr. 3. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is kosztümöt vennék fel az esküvőre, a vacsira pedig jöhet a koktélruha.
2012. ápr. 4. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!