Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel a lagzira?

Mit vegyek fel a lagzira?

Figyelt kérdés
Sógornőmnek lesz az esküvője egy hónap múlva.De olyan gondban vagyok,hogy nem tudom mit vegyek fel.Én 21 éves vagyok.A kosztüm már most kizárva. Anyuval még ezután megyünk ruhát venni.De szerintetek milyen legyen az? Annyira válogatós vagyok.A szoknyát annyira nem viselem jól magamon,de persze csinosan is öltözködöm,nem vagyok túl sportos.Valami ötlet hogy ti mibe mennétek??? Megköszönném,és nagy segitség is lenne.Köszi előre is.
2009. febr. 15. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fekete vagy grafiszürke nadrág, ezüstszürke fekete-ezüst mintás mieder. Én legutóbb ebben voltam egy lagzin.
2009. febr. 15. 19:49
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen. Egy képet esetleg tudnátok küldeni? Csak hogy még is lássam...:S
2009. febr. 15. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én 18 körül voltam lagziban és lány vagyok.

Fekete nadrágban voltam, fekete elegáns cipővel. Nem szandál, vagy magassarkú, de te fekete magassarkút is felvehetsz.

És egy lila-fehér színes ing. Nőies fazonú, hosszú ujjal a végén ilyen kis csipkeszerű rész, de nem csipke volt hanem az ingnek az anyaga... Az kicsit extra is volt és én voltam az egyik legcsinibb a lagzin. Mellé egy jó smink, jó haj szép körömlakk, ékszerek és kész vagy. Ja és parfüm.

2009. febr. 16. 02:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja nem ing, hanem blúznak mondják azt hiszem. Nem tudom, nem értek a ruhákhoz :))

Szerintem egy szép felsőrész és egy szövetnadrág vagy valami elegáns nadrág megfelelő.

2009. febr. 16. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!