Milyen jól kombinálható cuccokat vegyek az őszre? 15/L
Mostanra kezdem érezni, hogy kialakulna a stílusom.
Eddig már annyi cuccot vettem őszre, de valahogy nem mentem vele semmire, mert össze-vissza megvettem ami megtetszett, és akkor most olyan helyzetbe vagyok mintha lenne egy nőies felsőm meg egy edzőcipőm, hogy nem tudom őket felvenni egymáshoz.
De már most inkább a csajos, nőiesebb cuccok tetszenek. Mondjuk a Tally Weijl ruháinak 60%-a tetszik. Ehhez viszonyítva, segítenétek hogy milyen dolgokat kéne vennem, amiket jól tudok kombinálni? Lehetőleg minél olcsóbban.
Képeket is mutathattok. :)
Előre is köszi!
Az első lépés, hogy veszel néhány alapdarabot.
- nadrág (lehetőleg fekete vagy olyan szín, amit sokat hordasz, de ne legyen mintás lehetőleg)
- farmer- akármilyen lehet, egyenes vagy csőnadrág, világos vagy sötét, de ne legyen nagyon extra a koptatása vagy a varrása
- szoknya (lehetőleg fekete vagy olyan szín, amit sokat hordasz)
- blézer vagy kardigán
Ezek olyan alapvető dolgok, amik mindenkinek a szekrényében megvannak, lehetnek teljesen hétköznapiak.
A többi adja meg a te saját stílusodat. Amit ezek után vásárolsz az tesz téged egyéniséggé, ez már a te ízlésedtől függ. Az alapdarabokkal pedig könnyen kombinálhatod őket, mivel azok semlegesek (ezért jó a fekete), viszont nagyon könnyű feldobni őket különböző pólókkal vagy kiegészítőkkel.
Amikor vásárolsz, vagy megtetszik valami, mindig gondold át, hogy mivel tudod felvenni vagy kombinálni. Ha nem találsz ilyet, akkor tedd vissza a polcra, mert csak a szekrényben fog állni otthon.
Ha pl. van egy egyszerű farmered, akkor azzal a nőies felsővel amit említettél + egy kicsit magasabb sarkú cipővel teljesen jól tudod hordani, akár egy randira. Ha lazábban akarsz öltözni, akkor ugyanahhoz a farmerhez húzol egy pólót + edzőcipőt és máris teljesen más lett a stílusod.
Ha a nőies felsőhöz szoknyát veszel fel, akkor máris készen van egy alkalmi összeállítás.
A lényeg az, hogy mindig az alapdarabjaidra építkezz.
leírok egy párat,amitt jól lehet kombinálni akár nőiesebb,akár sportosabb darabokhoz:D:
-sötétkék/fekete farmer
-fekete legging
-szürke/fekete kötött kardigán
-egyszínű letusztult pólók(nem nyakig érőek,kis kivágás természetesen lehet rajta)-ha szoknyát veszel fel hozzá+kiegészítőket nőies,ha csak egy csőnacival,akkor sportosabb is lehet ha nem veszel kiegészítőket
-fekete/szürke/barna/bézs rövidnaci,amit legging fölé is fel lehet venni
és egy pár összeállítás:
-fekete csőnaci,fekete kötött kardigán(kigombolva),egy póló ami nem fekete(hanem mondjuk piros,élénk-kék,világos barna),amin lehet minta is egy sportcipővel/téli/őszi szőrmés bakanccsal/magassarkúval is jó,ha egy szép nyaklánccal feldobod az összhatás nőies lesz(ha nincs/nem akarsz fekete csőnacit,akkor lehet minden fekete helyett szürke,vagy sötét farmerkék)
-kötött kardigán,legginggel,rá egy vastagabb rövidnaci,rövidnacival megegyező pulcsi,színes top/póló,magassarkú/őszi-téli szőrmés bakancs
és még számtalan variáció(pl a tunikát nem is említettem,vagy a nem kötött kardigánt,belebújós pulcsit...),de eleget írtam,remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!