Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt vegyek most...

Milyen cipőt vegyek most február közepén SEGÍTSETEK?

Figyelt kérdés

a csizmám teljesen tönkrement most vettem egy magassarkút ami iszonyatosan magas nem is gondoltam bele az egészbe...eléggé fáj a lábam egy nap menés után. Ez a cipő nyitott vastagharisnyával vettem fel (csatos)

Ma 10 fok volt azért vettem fel de megint lehűlést mondott. Milyen cipőt vegyek? nyitottat zártat? mindjárt tavasz de addig járnom kell valamibe... Pénzkidobás lenne csizmát venni...

2011. febr. 7. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem zártat vegyél, mert azt esős/ hidegebb időben is fel tudod venni. Deichmann-ba nézz körül, hátha van valami olcsó cipő.
2011. febr. 7. 18:22
 2/4 A kérdező kommentje:
ott vettem ezt a magasat de az is jó drága volt 6000 remélem beleszokik a lábam mert nagyon széép
2011. febr. 7. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztos nem tudod a hátralévő néhány hideg napra kicsit helyrepofozni a csizmád? Mi történt vele? Hogy érted, hogy tönkrement?

Hátha menthető még. Tavaly én is hasonló helyzetben voltam, de végül kicsit kutakodtam az interneten, és nagyon jó ötleteket találtam, sikerült még pár hétre hordhatóvá tennem a csizmám.

Amúgy ilyenkor olcsóbbak a csizmák, mint ősszel, és gondolom következő télre pedig kelleni fog, szóval talán érdemes mégis azt venni...

2011. febr. 7. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezen gondolkozok már én is pár napja. Nekem a csizmám sarka ment szét, de hogy hogyan?! jó kérdés. Jövőhétre havazást mondanak, az tuti hogy beázik majd, a másik meg csúnya és nagyon látszik, elég igénytelennek érzem így magam, de addig nem akarom visszavinni, míg nem találok másikat, de most erre a kb. 1 hónapra venni egyet...de muszály lesz. A magassarkú csizmámba meg elcsúsznék a hóba, mert hiába a talpa rücskös, de a sarok csúszos.

Szerintem indenképp nézzél valami lapos csizmát te is. 23/N

2011. febr. 8. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!