Megvegyem? SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
van1 adidas magasszárú tornacipő ami nagyon tetszik. életembe nem láttam még cipőt ami ennyire tetszett volna. 10 000 ft. a pénz nem gond, anyu megfeszi ha kap fizut. de egy centivel nagyobb mint a lában, hátul befér az ujjam. ha megveszem lehet ettől vmi baja? berepedezik...stb. vagy ne vegyem meg??? de ez álmaim cipője...2011. júl. 28. 16:18
1/16 emolány válasza:
Nekem sosem venne anyu 10 000 Ft-os cipőt. Szerintem vedd meg én megvenném.
2/16 anonim válasza:
Nem találtál kisebb méretben a boltban? Megkérdezted az eladót? Szerintem nem érdemes megvenni, nagyon kényelmetlen nagyobb cipőben járni. 15/L
3/16 anonim válasza:
kitömöd az orrát vattával, probléma megoldva :)
4/16 A kérdező kommentje:
anyum megvenné, az ő "boltjában". nem az ővé, helyettes. és is gondoltam a kitömésre, lehet h az lesz meg h vastag zoknival és hossszú lábkörömmel jó......jah és nincs kisebb, csak arany színűbe, rövid szárral de az annyira nem jön be.
2011. júl. 28. 16:30
5/16 anonim válasza:
DM, Rossmann üzletekben van ilyen sarokfogó, kb fél cm vastag, öntapadós. Beleragasztod a sarokhoz és máris kb fél számot nyersz...
6/16 A kérdező kommentje:
van sarokemelőm, szilikonos, nem arra való h nagy cipő jó legyen hanem gyógyászati célokból de mikor beleraktam sokkal jobb lett. úgyhogy még vmi nem férne a sarkamhoz, az kilőve. de megvegyem?
2011. júl. 28. 16:39
7/16 A kérdező kommentje:
2011. júl. 28. 16:49
8/16 anonim válasza:
áááh ez nagyon vagáány cipő.
vedd meg mindenképp 10ezerért sztem megéri.
és kitömöd annyi legyen a legkisebb bajod :)
9/16 anonim válasza:
bocsi de hol lehet ilyen cipőt venni? :D
10/16 A kérdező kommentje:
intersport, de ferihegyre gyertek. és örülök h teccik, mindenképppen megveszem ha anya is jóváhaggya. :)
ja és nem utolsó sorba nagyon szépen köszönöm!!!!!!!
2011. júl. 28. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!