Tetszik? Megvegyem? SEGÍTSETEK PLS!
így néz ki csak ezüst.
nekem nagyon-nagyon tetszik.
csak hát nagy.
ha kitömöm az orrát vattával akkor lesz a cipőnek baja?
állítólag le fogom úgy rúgni az orrát.
nincs kisebb, csak nagyobb.
10000 lenne.
megérné megvenni? jó nem sok de ha már veszek 10000-ért cipőt az már jó legyen... csak jönnek augusztusba is újak.
de nem lesz ilyen az száz (megkérdeztem anyum, ott dolgozik) és annyira tetszik.
vélemény is szeretnék!!!
mennyi 1-10-ig??
(jah és én írtam ki egy ugyanilyen kérdést csak arra nem kaptam elég választ és már nem lehet kiemelni)
nagyon tetszik, de én olyan vagyok a cipőknél, hogyha nem pont jó, akkor nem veszem meg, mert fontos,hogy kényelmes legyen..:)
biztosan nem láttál hasonlót valahol?
amúgy igen, nagyon fontos hogy kényelmes legyen..de 10ezerért nem drága.én 25ért vettem az enyémet [link]
mondjuk én sportoláshoz használom:))
*első voltam
na, akkor simán megveheted.
Nagyon király, nagyon tetszik!! nekem is kell :(
Amugy hányas, és hány éves vagy?
13 éves vagyok (lány)
utolsó akció van belőle 4 db.
mellékesen 20 ezerről van 11-re de anyunak van 10% kedvezménye és ő ajánlott fel egy 12-ezres nike-t de ez sokkal jobb.
szerintem hétfőn bemegyek vele a munkahelyére, viszek vastag zoknit, vattát/zsepit, és sarokemelőmet ami a múltkor is sokat számított.
és járok benne 5 percig, nézegetem a tükörbe....és ha nem rúgom le az orrát még futásnál se akk jó és 10.-én meg is kapom XD elvileg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!