Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » A 2 éves kicsid keresztelőjére...

A 2 éves kicsid keresztelőjére meghívnád a leszbikus sógornődet és a baránőjét?

Figyelt kérdés

2018. jún. 6. 20:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
98%

Én simán. Jó esetben számomra családtag mindkettő.

Aztán persze lehetnek érdekes körülmények, de csak mert leszbikus, még simán meghívnám s ha van egy tartós kapcsolata, akkor nem érdekel, hogy milyen nemű s hogy ez kiket zavar vagy tesz értetlenné.

Illetve. Lövésem, nincs, kiket szokás meghívni, de ha egy férjet meghívunk, akkor egy tartós barátnőt is.

2018. jún. 6. 23:20
 12/32 anonim ***** válasza:
97%
Ha egyéb "bűnük" nincs, miért ne hívnám meg?
2018. jún. 7. 02:28
 13/32 anonim ***** válasza:
96%
Meghívnám. Templomban nem szokás smacizni meg taperolni egymást, ha nem gyökerek, akkor nem fogják kiborítani a templomi népet.
2018. jún. 7. 10:50
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
ha meg valaki szerint oké templomban egymást nyalni nonstop, az elítélendő, nem identitástól függetlenül
2018. jún. 7. 11:59
 15/32 anonim ***** válasza:
51%
Természetesen nem. Soha nem hagynám, hogy keresztelője legyen a gyermekemnek. Remélem mihamarabb eljön az idő, amikor a vallásos nevelés gyermekbántalmazásnak számít majd. A rokonaimat és párjaikat nexustól függően de nemi identitástól természetesen függetlenül szívesen látom egy családi eseményen.
2018. jún. 7. 13:59
 16/32 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó, én kicsit se vagyok vallásos, de te elmebeteg vagy.
2018. jún. 7. 21:12
 17/32 anonim ***** válasza:
77%

#15, miért számitana gyermekbántalmazásnak a vallásos nevelés? :o Ez a hozzáállás pont ugyanolyan, mint amit némely vallási fanatikus művel.

Természetesen igen, meghívnám őket, ha mindenkit meghívunk férjjel, feleséggel, pasival, barátnővel együtt, akkor őket sem kellene kirekeszteni. Hívő katolikus vagyok amúgy.

2018. jún. 9. 16:03
 18/32 anonim ***** válasza:
64%
#17 Aki gyerekbántalmazásnak tartja, az valószínűleg azért, mert alaptalan, bizonyítatlan meséket adnak be a gyerekeknek, és elvárják, hogy elhiggyék ezeket. Például ha én azt magyaráznám a gyerekemnek, hogy a füldet egy nagy lila nyuszi tojta pármillió éve, és a belseje csokiból van, és azzal kell tisztelegnünk a nyuszi előtt, hogy hetente elmegyünk egy csokiházba csokit enni és énekelni, mert különben felfal minket, arra a gyámhatóság asszem elég furcsán nézne.
2018. jún. 10. 22:42
 19/32 orig ***** válasza:
11%

2-esnak szeretném üzenni: "Ha Ferenc pápa azt mondta,hogy ki ő,hogy elítélje a melegeket, akkor ki vagy te, hogy elítéld őket?"

Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Ferenc pápa valóban ezt mondta, DE sokan félreértik. Az,hogy valaki melegnek született (bár én ebben kételkedem, de legyen ez az én bajom), még nem bűn. A bűn az, ha ezt az "identitását" szexuálisan kiéli.

Az egyház tanítása azt, hogy szexuális életet csak érvényesen megkötött (egyházi) házasságban lehet élni, és persze csak azzal, akivel a házasságkötés megtörtént. Érvényes házasságot pedig csak egy férfi és egy nő köthet.

Így értendő, hogy Ferenc pápának nincs gondja a melegekkel addig, amíg nem követnek el bűnt.

2018. jún. 11. 00:31
 20/32 anonim válasza:
79%
Ha ez igy lenne a valoságban elég kevesen szexelnének,és kevesebb gyerek lenne,az sem bün ha házasság nélkül élvezetből szexelünk,sőt az sem ha azonos nemuvel tesszük élvezetből, uncsitesom tiz éve él boldogan a párjával. A egyhéz az élvezetet itéli el,mert az irigy frusztrált papok sose szexeltek még élvezetből önmegtartoztatnak csak kisfiukkal nem.. Az egész tanitásuk csak butitás kirekesztés ember ellenes,szeretet vallás ami csak gyülőletről szol,lásd Keresztes háboruk stb,persze h sok a valláskárosult aki már tudják h igenis lehet gyereket ezzel bántalmazni,nálam egy rokon a kisfiamat a pokollal fenyegette,hozzá vágta h pokolba fog jutni mert elváltak a szülei,na azota se látott minket.. Hogy lehet egy kisgyereknek a pokollal jönni..
2018. jún. 11. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!