A 2 éves kicsid keresztelőjére meghívnád a leszbikus sógornődet és a baránőjét?
Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 20:01
1/32 anonim válasza:
persze, ha jó a kapcsolat, és örülne neki
miért számít, hogy leszbikus-e vagy sem?
2/32 anonim válasza:
Persze. Ha Ferenc pápa azt mondta,hogy ki ő,hogy elítélje a melegeket, akkor ki vagy te, hogy elítéld őket?
3/32 anonim válasza:
Majd a férjed-feleséged eldönti, elvégre az ő rokona. :)
4/32 anonim válasza:
Igen mert családtag. Nem a nemi identitas alapján ítélek. Vallásos se vagyok tulzottan,az igazi hitnek meg semmi koze ahhoz amit manapság keresztény vallásnak becézünk aminél kirekesztőbb, ember ellenesebb skatulyázóbb dolog keves van..
5/32 anonim válasza:
Nem értem, miért ne kéne meghívni, hogy jön az ide, h leszbikus -e vagy sem?
6/32 anonim válasza:
Én csak a sógornőt a bonyodalmak elkerülése érdekében. Egyedül nem tud eljönni?
7/32 anonim válasza:
Persze, szeretettel várnám őket.
9/32 anonim válasza:
Miért, mi rosszat tett, amiért felmerült benned ez a kérdés?
10/32 anonim válasza:
ez sokmindentol fugg. pl, hogy a csalad tobbi tagjai tudjak e, hogy a sogorno baratnoje nem csak haver, hanem elettars is. Ha nem tudjak, akkor biztos ertetlenul neznenek, hogy mit keres XY haverja a csaladi esemenyen. ilyen esetben nem hivnam meg.
de ha csak attol felsz, hogy ott fognak a templomban csokcsatat csinalni ket ollozas kozott, akkor felesleges a para, szerintem hivd el oket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!