Ki jon iden busojarasra? En most megyek eloszor, nektek mi a velemenyetek? 19/f
Én is nézem, hogy el kellene menni
Csak azt a kár, hogy a felvonulás vasárnap délután lesz és utána még haza is kell menni.
én megyek! :)
Vasárnap érdemes menni, akkor vannak a legjobb programok és a legtöbb ember. Nagyon jó a hangulat!!
A lányokat jól összekócolják a busók :D (mondjuk én ezt ki nem állhatom) :)
Ha kocsival mész, készülj fel, hogy hazafelé nagy dugó lesz :D kb. lépésben lehet majd haladni.
Én is megyek, valószínű !
Jó lenne Veled találkozni kérdező !
(vagy a biszexuális jelző véletlenül került a kérdésed alá ? )
50 / F
Én Mohácson lakok, ha még először mész, akkor érdemes megnézned! Viszont kaját ne vegyél ott, mert nagyon drága, főleg vasárnap a sok túrista miatt. De a legjobb 6 órakor lesz a koporsóégetés! Vigyázz, mert nagyon sokan lesznek vasárnap, és ne ijedj meg, ha hallasz durrogásokat, mert mindenki megijed, aki először megy. Ha van barátnőd, vigyázz, hogy ne fogdossák meg, mert a busók meg szokták "fogdosni" a hajadon lányokat. Szóval azért egy kicsit óvatosan. :) Nagyon sok kiárusítás lesz, de tudsz venni néhány kreatív dolgokat pld. kereplőt, vagy esetleg forralt bort, kézműves cuccokat stb.
Érdemes elmenned. ;)
"Ha van barátnőd, vigyázz, hogy ne fogdossák meg, mert a busók meg szokták "fogdosni" a hajadon lányokat. "
Na és akkor mi van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!