Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ki jon iden busojarasra? En...

Ki jon iden busojarasra? En most megyek eloszor, nektek mi a velemenyetek? 19/f

Figyelt kérdés

2018. febr. 6. 13:15
1 2
 1/13 sanyinak ***** válasza:

Én is nézem, hogy el kellene menni

Csak azt a kár, hogy a felvonulás vasárnap délután lesz és utána még haza is kell menni.

2018. febr. 6. 21:50
 2/13 anonim válasza:
32%
Szerintem az év legjobb eseménye. De ne gyere a leg elegánsabb ruhádba! És készülj fell, hogy a busók szeretnek viceskedni 😁 (mohácsi ként én minden évben beöltözöm)
2018. febr. 7. 07:06
 3/13 anonim ***** válasza:

én megyek! :)

Vasárnap érdemes menni, akkor vannak a legjobb programok és a legtöbb ember. Nagyon jó a hangulat!!

A lányokat jól összekócolják a busók :D (mondjuk én ezt ki nem állhatom) :)

Ha kocsival mész, készülj fel, hogy hazafelé nagy dugó lesz :D kb. lépésben lehet majd haladni.

2018. febr. 7. 13:02
 4/13 anonim válasza:

Én is megyek, valószínű !

Jó lenne Veled találkozni kérdező !

(vagy a biszexuális jelző véletlenül került a kérdésed alá ? )

50 / F

2018. febr. 7. 16:25
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Én Mohácson lakok, ha még először mész, akkor érdemes megnézned! Viszont kaját ne vegyél ott, mert nagyon drága, főleg vasárnap a sok túrista miatt. De a legjobb 6 órakor lesz a koporsóégetés! Vigyázz, mert nagyon sokan lesznek vasárnap, és ne ijedj meg, ha hallasz durrogásokat, mert mindenki megijed, aki először megy. Ha van barátnőd, vigyázz, hogy ne fogdossák meg, mert a busók meg szokták "fogdosni" a hajadon lányokat. Szóval azért egy kicsit óvatosan. :) Nagyon sok kiárusítás lesz, de tudsz venni néhány kreatív dolgokat pld. kereplőt, vagy esetleg forralt bort, kézműves cuccokat stb.

Érdemes elmenned. ;)

2018. febr. 8. 10:13
 6/13 anonim válasza:
Mohácsi vagyok, és minden évben kint vagyok úgy, hogy még nem unom. Mindenképp érdemes eljönni!
2018. febr. 10. 08:44
 7/13 Galibba válasza:
0%

"Ha van barátnőd, vigyázz, hogy ne fogdossák meg, mert a busók meg szokták "fogdosni" a hajadon lányokat. "

Na és akkor mi van ?

2018. febr. 13. 11:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem csak a hajadon lányokat szeretik fogdosni és kócolgatni :D az idősebb nőket is ugyanúgy..
2018. febr. 13. 12:22
 9/13 anonim ***** válasza:
# 7 mert a nagynénim lánya ki nem állhatja, mikor a busók hozzáérnek. :D Gondolom nem minden lány szereti.:)
2018. febr. 13. 15:19
 10/13 anonim válasza:
Kedves 5ös válaszoló! Elmondanád, hogy a koporsó égetés mióta van vasárnap?😂
2018. márc. 14. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!