Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk (lányok) mi a véleményete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (lányok) mi a véleményetek egy biszex lányól?

Figyelt kérdés
Összejönnétek úgy egy lánnyal, hogy előtte egy hosszú kapcsolata volt a saját nemével? Vagy ha mondjuk biszexuális a barátnőtök és nem mondja el? Erről mi a véleményetek?
2017. nov. 2. 08:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

mondja el

semmi gond, összejönnék vele.

2017. nov. 2. 08:36
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

hát ha ez a dolog mellett tudna hűséges lenni, akkor szemet tudnék hunyni fölötte...

viszont ha nem mondaná el akkor csalódnék benne ha kiderülne, azért szerintem ez fontos dolog

24F

2017. nov. 2. 08:37
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
En szeretem a biszex lanyokat. Legjobb amikor egy masik csajt is bevon egy kis szexcsataba. Vagy csak elottem hempereg egy masik lannyal. Szoval semmikepp se titkolja el elolem.
2017. nov. 2. 08:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló, attól mert biszexuális egy lány nem biztos, hogy benne lenne egy hármasban és ez amúgy sem nemi vonzódás kérdése. Ha előtted hempereg egy másik csajjal az már megcsalásnak minősül.
2017. nov. 2. 09:07
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kerdezo! Azert ez mind csak azon mulik kinek mi az axiomarendszere.

Udv,

#3as

2017. nov. 2. 10:05
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Én sem bánnám ha előttem hemperegnél egy másik lánnyal.
2017. nov. 2. 10:05
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem katasztrofa. A biszexseg nem egyenlo a megcsalassal. Elfogadhato:)
2017. nov. 2. 10:26
 8/14 anonim ***** válasza:
97%

Volt biszex csajom, nem is titkolta el. Izgalmas volt amikor mesélt a kalandjairól.

A hármasban egyáltalán nem volt benne mert nem birta volna elviselni ha a maásik lányhoz érek. Nem bírta ki mellettem, félrelépett egy lánnyal. Nem ezért dobtam ki hanem mert hazudott. Ha elmondta volna előtte akkor gond nálkül engedem neki.

Ha valakinek biszex barátnője van az tuti lehet hogy előbb-utóbb lánnyal is le fog felküdni nyiltan vagy titokban, mert egy férfi nem tudja megadni azt az érzést amit egy nő adhat.

2017. nov. 2. 10:45
 9/14 anonim ***** válasza:
97%

Örülnék neki, már ha az elején tisztáznánk a dolgokat és nem rejtegetné.

26F

2017. nov. 2. 11:01
 10/14 anonim ***** válasza:
97%

Összejönnék persze, miért is ne?

És mondja el. Nem a középkorban élünk. :)

2017. nov. 2. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!