Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (lányok) mi a véleményetek egy biszex lányól?
mondja el
semmi gond, összejönnék vele.
hát ha ez a dolog mellett tudna hűséges lenni, akkor szemet tudnék hunyni fölötte...
viszont ha nem mondaná el akkor csalódnék benne ha kiderülne, azért szerintem ez fontos dolog
24F
Kedves kerdezo! Azert ez mind csak azon mulik kinek mi az axiomarendszere.
Udv,
#3as
Volt biszex csajom, nem is titkolta el. Izgalmas volt amikor mesélt a kalandjairól.
A hármasban egyáltalán nem volt benne mert nem birta volna elviselni ha a maásik lányhoz érek. Nem bírta ki mellettem, félrelépett egy lánnyal. Nem ezért dobtam ki hanem mert hazudott. Ha elmondta volna előtte akkor gond nálkül engedem neki.
Ha valakinek biszex barátnője van az tuti lehet hogy előbb-utóbb lánnyal is le fog felküdni nyiltan vagy titokban, mert egy férfi nem tudja megadni azt az érzést amit egy nő adhat.
Örülnék neki, már ha az elején tisztáznánk a dolgokat és nem rejtegetné.
26F
Összejönnék persze, miért is ne?
És mondja el. Nem a középkorban élünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!