Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi vagy leszbikus lányok, mi a véleményetek erről?
Tegyük fel, hogy biszex lányként a férfi partneretekkel vagy barátotokkal együtt kerestek egy lányt harmadiknak.
Majd miután sikerült találni valakit, annyira élvezitek a lánnyal a szexet, hogy szinte beveszitek a lányt a kapcsolatba és a pasi kicsit háttérbe is szorul, legalábbis szex téren.
Még mindig szeretitek és kívánjátok a pasit, csak sokkal kevésbé mint korábban, és a lánnyal sokkal jobb a szex, a pasin eleinte látszik is hogy nehezményezi a dolgot.
Viszont amikor leültök megbeszélni, és felvetitek hogy akkor talán a legjobb lenne ha szakítanátok, akkor a pasi megijed és megígéri hogy sosem fog emiatt szólni többet.
Ezután minden jól alakul, a lány később hozzátok költözik és hármasban éltek, de a pasi még mindig háttérbe van szorulva a szex terén, de nem szól emiatt. Sőt azt is mondja, hogy még élvezi is. Szex közben mostanában már csak veri, de láthatólag nagyon élvezi.
Szerintetek ő szeret így élni vagy sem? Helyes ezt így folytatni?
A helyzetet még komplikálja, hogy az új lány stílusa kicsit nyers, a humora is csípős, rendszeresen beszólogat a pasinak.
De nincsenek rosszban, a pasi ugyanúgy masszírozza meg bókol neki is, mint nekem. Csak a másik lánnyal nem szexelhet, ebben még az elején megegyeztünk.
Szerintetek ez így tartható hosszú távon?
Lehet, hogy OFF lesz de:
1.Leszbikus soha az életben nem venne be pasit.
2.Attól,hogy biszex vagyok még nem mennék bele hármasba, az a pasi meg aki a szeme előtt csalja meg a barátnőjét meg is érdemli,hogy háttérbe szoruljon,én visszacsalnám és otthagynám az ilyet.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!