Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ugy szerelmesnek lenni hogy szexuálisan nem vonzódsz hozzá? Szerintetek normális ha szexuálisan senki nem kellti fel az érdeklődésem?
Hány éves vagy?
Ha 13 éves lány vagy, akkor talán mindössze arról van szó, hogy még nem indultak be a hormonjaid.
Én szürke/demi vagyok. Nagyon ritkán érzek sexuális vonzalmat,azt is egy olyan partner iránt kivel jó ideje vagyunk együtt. De van,hogy évek alatt egyáltalán nem érzek késztetést. Pedig a jelenlegi párom eléggé attraktív. Párt találni nehézkes,mert a mai világban kevesen vannak kik nem vagy ritkán igénylik a sexet. És nem,párom nem asexuális,pusztán megértő (és szerelmes).
Érzelmeim ettől függetlenül nekem is vannak. Szerelmes vagyok belé,pusztán nem érzem azt,hogy a kapcsolatba sexualitást is vinnem kellene. Ettől eltekintve,bensőséges s intim kapcsolatunk van. Persze nem fizikai első sorban,inkább emocionális szinten,amihez nagyon sokat kellett fejlődjünk.
Nem kell megijedni,asexnak lenni nem világvége. Előnyei is vannak. Csak nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!