Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklődik manapság már senki sem a normális, bár egy kicsit visszahúzódó lányokhoz?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy mindenki a könnyűvérűekre megy? És a pasik miért változtak a fiatalabb korosztályúak közül egy beskatulyázott egyen karakterré, amiből minden második ember u. úgy néz ki és viselkedik? L2016. jan. 25. 18:28
1/7 anonim válasza:
Mert egy nyitottabb,barátkozóbb lánnyal sokkal könnyebb kapcsolatot létesíteni.Plusz belőlük jobban árad az életöröm,magabiztosság :) Most nem a buta libákra kell gondolni,sok intelligens,nyitott lány is van.A zárkózott lányok sokszor hajlamosabbak depresszióra,rosszkedvre és ezt megis ki szeretné?(Akinek nem inge,ne vegye magára)
2/7 Secret184 válasza:
Engem vonzanak az ilyen lányok, ugyanakkor nem egy ilyen típusú leányzó bántott már meg nagyon, vagy nézett levegőnek egyik pillanatról a másikra. Neten keresztül pedig a legnagyobb gond velük, hogy az elején nagyon akarnak találkozni, de végül sose mernek. És volt egy olyan, akit megmentettem egy öngyilkosságtól, rá egy hónapra pedig sz@rházi szem$tláda lettem... Hát oké. Mindenesetre ha szeretnél írhatsz nyugodtan, ha pesti vagy (25 éves pasi vagyok).
3/7 opened paradise válasza:
Aha...
Fb nélkül is senki vagyok és mostmár emiatt is:D
4/7 anonim válasza:
Nekem kifejezetten az ilyen típusú lányok tetszenek, akiknek vannak mélységei. De nehéz őket "levadászni", egyrészt én sem vagyok az az extrovertált, közvetlen típus, másrészt ki tudja, hol bujkálnak? ...
5/7 anonim válasza:
Hát azért, mert neked egyenkinézetű (divatos), de másként (értelmesebben) gondolkodó srác kéne. Csak az van, hogy ők meg nem egyenkinézetűek, ezért őket êszre sem veszed.
6/7 anonim válasza:
Ennyi rosszindulatú általánosítást. Ha nem kellesz senkinek az a te bajod.
7/7 anonim válasza:
Mert sok-sok hónapokat kell rájuk várni az első szexszel rengetegszer.
Ha még szűz, akkor várok rá max 2-3 hónapot.
Ha már nem szűz, akkor várok rá max 1 hónapot.
Ez a határ nálam. Ennek sok lány nem felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!