Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jol ismerkedhetek noies kinezetu nokkel?
Figyelt kérdés
Krobalnam mar egy novel.. Ugy mindent. De viszont nem talalok.. 22 eves vagyok. 20-35 evesn korig elemennek. Tudtok nekem ebben segiteni?? Sok a kamus es nem lehet megbízni senkiben se. Valaki talalt mar itt maganak valakit?2018. jan. 22. 14:49
1/5 anonim válasza:
Persze segítünk, tartjuk a gyertyát, és mutatjuk hova tedd be a himbilimbit!
Komolyan elcsodálkozom, hogy 22 évesen ez kérdés? Internetes társkeresők, szórakozóhely, házibuli, munkahely, utcán, strandon, Tescóba.... Bárhol ismerkedhetsz... Még itt is, csak ne ilyen hibátlanul írj. :D
Fel a fejjel! Aki keres az talál!
2/5 anonim válasza:
Pesten ösztrosokk buli? Egyszer voltam, felszedhettem volna ott jópár lányt, mert elég sokan nyomultak csak van barátnőm. Féltem hogy biztos csak fiús lányok lesznek ott, de nem, voltak nőiesek is.
3/5 anonim válasza:
Ti szerintem nem vettétek észre hogy a kérdést felrakó egy nő.
5/5 anonim válasza:
Engem is érdekelne nőies nő.Kicsit husi,aki engem is elfogad!Bi vagyok és a pasikban is a macisabbat birom.Kis "hülyülésre,,(szex,vásárlás,szórakozás,filmezés,stb..semmi komoly) - mint a rendes barátnők,csak pussz szex!Monogám módon persze!
Mindenki elhesseget,főleg a monogám mód miatt.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!