Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yaoit kedvelő lányok, mi a véleményetek az uke srácokról?
Fiatalabb koromban még aranyosnak gondoltam, de mára már jobban kedvelem az érett műfajt yaoiban is... Ma már idegesít, ha egy "uke" túl lányos karakter. Sajnos a legtöbb yaoi még mindig ilyen szereplőkkel van tele, mert ilyen érdeklődésű tiniknek szól a legtöbb....
Huszon évesként én már két férfiről szeretek olvasni, nem pedig "kisfiúkról". Pont emiatt manapság jobban szeretem írott formában magamhoz venni ezeket a dolgokat, ott sok normális történetet lehet találni, reális problémákkal és karakterekkel.
Persze nyilván én is szeretem a aranyos történeteket, aranyos pasikkal, de fontos hogy nem egy rinyálós férfinak(fiúnank) "operált" lányról olvassak. Összességében legyen olyan személyisége, amit kedvelek. És legyen a történet jó. Ennyi.
En imadoma yaoit meg ket ferfit egyutt.
27/F
Nem is kell semmit se írnom, mert az #5-ös drága leírta mindazt, amit gondolok!
Nekem ez az uke-seme dolog átalakult olyanná, hogy nem a személyiségüket írom körül ezzel a két szóval, hanem a szexben elfoglalt helyüket. Nincs lány, nincs női szerep (kivéve ha kifejezetten erre gerjednek), hanem van aktív és passzív. De ezt is már felboncoltam, és jobban szeretem, ha két igazi sekéről van szó, de az ritkaaa.
A valóságról nem tudok nyilatkozni... Lányokkal veszem magam körbe, így nem hiszem, hogy én valaha is találkoztam már uke fiúval ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!