Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nőies srácokról?
Alig van már férfias férfi/fiú. És ez elkeserítő.
Mikor én voltam gyerek/kamasz, akkor jól behatárolható volt, hogy a srácok verekedtek, fociztak, piszkálták a lányokat. De most már a srácok egymás pamacs haját igazgatják, szedik a szemöldöküket, vasággyal együtt sincsenek 40 kg, és feszesebb nadrágban járnak, mint a nők.
Egy férfi legyen férfi. Hacsak nem a saját neméhez vonzódik, mert akkor nyilván más a külső. De ha a nőknek akar tetszeni, akkor igenis legyen egy kicsit “macsó”.
# 6
Te férfi vagy vagy nő? Szerintem attól, hogy egy férfi nem verekszik és megigazítja a szemöldökét, még nem lesz meleg. A legtöbb férfi ismerősöm aki szedi hetero fiú. Továbbá ne gondold, hogy a melegeknek a nőies pasik jönnek be, ebben nincsen logika. A meleg pasik nagy részének azért az tetszik, ahol vannak férfias jelenségek. Továbbá azt se gondold, hogy a nőknek a kigyúrt állatok jönnek be. Én ismerek meleg pasikat, akik testépítők és hetero fiúcskákat, akiknek barátnőjük van, ecset hajuk és vasággyal együtt 40 kilók.
Én hetero vagyok némi bi érdeklődéssel.Szexualis fantaziaimban abszolút a feminin fiúk szerepelnek és a valóságban is ők azok,akik fel tudnak izgatni.Legyen vékony,szőrtelen,lapos has,kerek kis csupasz popsival.
Még nem volt fiús kalandom,de nem tudom hogy valaha is lesz olyan szerencsém,hogy kényeztessek egy ilyen fiút ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!