Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok a passzív biszex srácokról, mi a véleményetek róluk?
Nevetségesek az olyan nők, akik azt állítják, hogy az ilyen FÉRFIAK, nem FÉRFIAK. Hogy jönnek ők ahhoz, hogy ezt eldöntsék, ha nem tetszik sajnálom...
A kérdésre válaszolva, nekem teljesen lényegtelen, hogy előttem kivel és hogyan csinálta, egy őszinte párkapcsolatban nem ez a döntő. 20/l
"Nevetségesek az olyan nők, akik azt állítják, hogy az ilyen FÉRFIAK, nem FÉRFIAK. Hogy jönnek ők ahhoz, hogy ezt eldöntsék, ha nem tetszik sajnálom... "
Már ne haragudj de ha nekem ez a véleményem akkor hogy jössz te ahozz hogy felülbíráld. Neked is megvan a véleményed én is tiszteletben tartom a tiedet. Te meg leszánalmasozol amiért én máshogy gondolkodom.
"De ez nem olyan téma, amit ennyivel meg lehet oldani. Te nyíltan sértegeted az embereket. Tudod te, meddig tart egy embernek szembesülnie és elfogadnia ezt az oldalát. Mutathatnál egy kis empátiát és belegondolhatnál, hogy miket kell átélnie annak, aki ezt elolvassa."
Nem sértegettem én senkit annyit mondtam hogy nem akarnák biszex sráccal kapcsolatot. Ebbe szerintem még nincs semmi sértő amúgy meg soha nem sértegettem nyíltan senkit se a biszexeket se a melegeket se a heterókat se a transzneműeket senkit. A legjobb barátnőm is biszex de van nagyon közeli meleg barátom is és nagyon szeretem őket és büszke vagyok rájuk.
Meg azt hittem ennél a kérdésnél a véleményemre kíváncsiak, a véleménye pedig minden embernek más.Ennek ellenére leírtam a véleményem még azt is oda írtam hogy egyébként nincs bajom velük és megkaptam a lepontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!